Nettiseminaari: Hans-Peter Siefen - Oikeat ihmiset ja hyvän verkostoitumisen jalo taito


Miten saan yhteyden haluamiini ihmisiin? - Miksi kannattaa verkostoitua? - Miten verkostoidutaan? - Miten oikeat ihmiset voivat auttaa toteuttamaan elämässä haluamiasi asioita? - Miten oikeat ihmiset auttavat menestyksessä ja miten "väärät" ihmiset voivat hankaloittaa sitä?


Aika: Tämä nettiseminaari järjestettiin tiistaina 17.5.2011 - klo 19.00 - 20.30

Kuka: Hans-Peter Siefen, haastattelijana Ilkka Koppelomäki


Kuka on Hans-Peter Siefen?

Uskalla-innostua-Hans-Peter-Siefen

Toukokuun vieraanamme on mies, joka tietää miten luodaan ja saavutetaan tavoitteita. Yksi hänen voimakkaimmista työkaluistaan on verkostoitumisen taito. Vieraamme Hans-Peter Siefen on toinen Suomen Yrittäjäyhteisön perustajista ja on onnistunut vuoden aikana verkostoitumaan niin, että samassa pöydässä hedelmällisen yhteistyön merkeissä ovat istuneet mm. Les Brown, USA:n Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck, Norjan prinssi Haakon, Barack Obaman neuvonantajana toimiva John Bryant, professori Pekka Himanen, professori Alf Rehn, Matti Vanhanen, Jari Sarasvuo ja muita merkittäviä suomalaisia yritysjohtajia sekä poliittista johtoa.

Yhtenä merkittävänä meriittinä voitaneen pitää myös Yhdysvaltain entisen varapresidentin, Al Goren, tulevaa saapumista Jyväskylään Hans-Peterin ja Suomen Yrittäjäyhteisön järjestämän seminaarin pääpuhujaksi.

Hans-Peter on hyvän verkostoitumisen ja yhteistyön voimakas puolesta puhuja. Verkostoituminen on tärkeää. Ympärilläsi olevat ihmiset vaikuttavat siihen kuka sinä olet ja millainen elämästäsi muodostuu. Oma aktiivisuutesi ja erityisesti omat tarkoitusperäsi aktiivisuutesi takana ovat tässä todella tärkeitä.