Mukaan Uskalla Innostua -tiimiin ja yhteistyö

 

Uskalla Innostua Crew

uskalla-innostua-crew

Uskalla Innostua Crew on vapaaehtoistiimimme. Ilman crew-tiimiä tapahtumamme olisivat jotain aivan muuta. Crew-jäsenet auttavat luomaan valmennuksista ja seminaareistamme innostavamman kokonaisuuden. Heidän päätehtävänään on auttaa yleisjärjestelyissä ja luoda tapahtumaan innostava fiilis. 

Suurin osa on tullut tähän tiimiin sitä kautta, että he ovat osallistuneet tapahtumaamme ja ovat halunneet tulla osaksi tiimiä. 

Crew-tiimillä on oma suljettu Facebook-ryhmä, joka on vain niille, jotka kuuluvat ryhmään. Ryhmään pääsee mukaan osallistumalla vapaaehtoisena, johonkin tapahtumaamme.

Crew-porukalla on tarkoitus järjestää myös erilaisia hyväntekeväisyystempauksia.

Jos haluat mukaan Crew-tiimiin, niin ota yhteyttä tällä lomakkeella 

 

Uskalla Innostua -valmentaja

Oletko valmentaja tai life coach ja koet, että viemme eteenpäin samaa asiaa kuin sinä?
Etsimme tiimiimme uusia valmentajia tekemään sekä henkilökohtaista- että ryhmävalmennusta.

Odotamme sinulta sitä, että olet käynyt jonkin valmentajakoulutuksen (life coach, elämäntaidonvalmentaja, ravintovalmentaja tai jokin muu). Järjestämme erikseen valmentajakoulutuksen, jonka käymällä on mahdollista päästä tiimimme valmentajaksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla valmentajana tiimissämme, niin että voit toteuttaa meidän valmentajana Uskalla Innostua -valmennuksia ja sen lisäksi haluamiasi valmennuksia oman nimesi alla.

Jos olet valmentaja ja haluat joko kehittyä kanssamme valmentajana tai liittyä valmentajatiimiimme, niin ota yhteyttä täällä.

 

Yhteistyö

Koska haluamme edistää merkittävästi itsensä kehittämistä ja hyvinvointia Suomessa, niin teemme mielellämme yhteistyötä useiden tahojen kanssa. Saamme paljon yhteistyöehdotuksia, minkä takia emme valitettavasti voi ottaa ihan jokaiseen kantaa. Siltikin oikealle yhteistyölle on aina aikaa ja mahdollisuuksia. Tässä vaihtoehtoja yhteistyöhön:


Tapahtumakumppanuus 

Tapahtumakumppanina voit olla mukana tapahtumissamme. Tämä on järkevää, jos sinulla on jokin hyvä terveyteen liittyvä tuote tai sinulla on jotain muuta sellaista, mistä ystävämme (=asiakkaamme) voisivat hyötyä. Kerro tuotteestasi tai yhteistyöideastasi ottamalla yhteyttä.
 

The Amazing You -esityskumppanuus

Edustamme upeaa Dr. Dragos Bratasanun tekemää The Amazing You -elokuvaa Suomessa. Olemme sopineet Dr. Dragoksen kanssa, että elokuvan levityksen lisäksi vastaamme sen esityslisenssistä Suomessa. Jos haluat esittää elokuvaa koulussa, yrityksessä tai järjestää oman tapahtuman, jolla voit myös ansaita itsellesi, niin lue lisää täältä.

 

Sisällöntuottaminen ja näkyvyys

Onko sinulla ajatuksia, joita haluaisit jakaa asiakkaillemme - Julkaisemme mielellämme hyviä juttuja blogissamme ja 2015 aloittamassamme UI TV:ssä, joissa on mahdollista saada näkyvyyttä ja omaa viestiä eteenpäin. Jos tämä kiinnostaa, niin otathan yhteyttä!
 

Markkinointiyhteistyö / affiliaattikumppanuus

Tuomme Suomeen sekä Suomessa tuntemattomia ja tunnettuja huippuvalmentajia maailmalta. Erityisesti näissä tarvitsemme markkinointiapua, millä saamme vietyä viestin mahdollisimman monen suomalaisen tietoon. Markkinointiyhteistyössä tarjoamme mahdollisuuden ansaita osan lipputuloista. Tämä onnistuu erityisillä linkeillä, joita voi käyttää sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä ja blogeissa. Tapahtumalippujen lisäksi voit ansaita suosittelemalla mitä tahansa verkkokauppamme tuotteita.
Mikäli tämä kiinnostaa sinua, niin lue lisää täältä >
 

Paikallinen yhteistyö

Oletko innostunut tapahtumien järjestäjä ja tekijä omassa kylässäsi?
Olemme ensimmäisestä vuodesta asti järjestänyt tapahtumia ympäri Suomen, Salaisuus-elokuvailtoja ja valmennuksia. Meillä on kumppanit tällä hetkellä Lahdessa, Kajaanissa, Turussa ja Hämeenlinnassa.
Mikäli haluat alkaa paikalliseksi kumppaniksemme, niin ota yhteyttä!
 

Tuoteyhteistyö

Oletko sinä luonut kirjan, valmennustuotteen tai kurssin, joka kuuluisi olla valikoimassamme ja saatavilla verkkokaupassamme?

Fakta: Maailma on täynnä huipputuotteita ja niiden tarvitsijoita, mutta aina tarvitsijat eivät tiedä, missä apu on. 

Kerro siitä meille, niin katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa sinua saamaan tuotteesi sitä tarvitseville ihmisille. 
 

Valmennusyhteistyö

Onko sinulla itselläsi valmennusryhmiä, joihin tarvitset kansainvälistä sisältöä?

Koska teemme yhteistyötä monien kansainvälisten huippuseminaarien ja -valmentajien kanssa, niin moni yritys on hyödyntänyt palvelujamme osana esimerkiksi pidempää johtajakoulutusta tai -valmennusta. Tunnemme seminaarimme ja yhteistyövalmentajamme ja keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, kuka tai ketkä voisivat sopia teidän kokonaisuuteenne. Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää.


Jokin muu yhteistyö?

Jos sinulla on ajatus jostain muusta yhteistyöstä, niin kerro siitä meille. Toivomme, että pureskelet ajatustasi ennen yhteydenottoa ja teet meille ehdotuksen, jossa toteutuu yhteistyömalli, jossa palvelemme kumpikin toisiamme.

 

työharjoittelupaikat opiskelijoille

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuutta päästä yritykseemme työharjoitteluun. 

Toimintamme on laaja ja pystymme tarjoamaan sekä monipuolista koulutusta ja osaamista että monenlaisia harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Lue lisää täältä >

 

Avoimet hakemukset

Yllä olevien mahdollisuuksien lisäksi meille voi aina jättää avoimen hakemuksen ottamalla yhteyttä

Erityisesti freelancereille, joita tarvitsemme eri isojen tapahtumien vaiheessa, on käyttöä.