Nettiseminaari: Mili Kaikkonen - Intuitio oppaana elämässä

 

Tässä nettiseminaarissa vieraanamme on intuitiivinen näkijä Mili Kaikkonen, joka auttaa sinua siinä, miten voit tunnistaa, mikä on intuitiosi ja miten voit hyödyntää sitä matkallasi elämässäsi.

 

Aiheena:

  • Mitä on intuitio?
  • Mitä tehdä, kun olet eri mieltä intuition kanssa
  • Läsnäolo ja itsetuntemus intuition apuna
  • Intuitio ihmissuhteissa
  • Arkinen henkisyys ja tämän päivän suorittamisen maailma

Ajankohta: Järjestettiin tiistaina 28.5.2013 klo 20 - 21

 

Kuka on Mili Kaikkonen?

@ Jenni Kauppila

@ Jenni Kauppila

Mili (s. 1976) on synnynnäinen näkijä ja Iso-Britanniassa ja Aasiassa koulutettu holistinen terapeutti ja opettaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus henkisen kasvun ohjauksessa.

Milin tavoitteena on auttaa sinua samaan yhteys todelliseen, autenttiseen itseesi. Tapaaminen Milin kanssa ei tarjoa pakettiratkaisuja eikä ennustuksia, vaan auttaa löytämään voimavaroja ja työkaluja, jotka voivat auttaa sinua kohtamaan elämäsi onnelliset ja haastavatkin hetket hyväksynnän tilasta käsin.

Oman sisäinen äänemme onkin paras ohjaajamme ja opettajamme – usein se vain peittyy arkipäiväisen metelin ja kiireen taakse. Mili voi auttaa sinua olemaan läsnä itsellesi ja löytämään oman totuutesi.

Mili toimii sinulle inhimillisenä peilinä. Vaikka hän voikin nähdä mahdollisuuksia tulevaisuudessasi, elämä tapahtuu tässä ja nyt, eikä sille voi asettaa ehtoja. Sen sijaan Mili voi auttaa sinua näkemään menneisyytesi ja nykyhetkesi uudessa valossa, ja avata myös uusia ulottuvuuksia elämässäsi.

Mili on opiskellut Lontoon College of Psychic Studiesissa, Holistic College of Eastbournessa (Diploma in Holistic Counselling) sekä  balilaisessa Institute of Inner Studyssa. Hänellä on takanaan myös yli kymmenen vuoden pituinen management-ura hyväntekeväisyysjärjestöissä Kaakkois-Aasiassa ja Iso-Britanniassa. Entisiin työnantajiin kuuluvat mm. British Council Malaysia, NSPCC ja Friends of the Earth England, Wales and Northern Ireland. Nykyään Mili toimii myös opettajana Holistic College of Eastbournessa.

Mili asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän työskentelee säännöllisesti myös Lontoossa, Tallinnassa ja Kaakkois-Aasiassa, ja on piipahtanut töiden merkeissä myös kaukaisessa Australiassa.

Radiossa Miliä on kuultu Yle X:n, Radio Novan ja Ylen Ykkösen vieraina, ja hän on vieraillut myös TV2:n Hehku-ohjelmassa. Hänen työnsä on ollut esillä myös Huili- ja F-lehdissä sekä Jolien verkkomediassa. Voit lukea Jolien Jutta Ruonansuun tekemän haastattelun täältä.

Mili Kaikkonen kotisivut