Asiakaspalvelumme vastaa osoitteessa tiimi@uskallainnostua.fi ja numerossa 045 1145 866 (arkisin 10-16, ja muuten aina tapahtumien yhteydessä). Jos emme pysty vastaamaan, niin soitamme takaisin heti kun mahdollista.

Olemme osa 10times-tiimiä, jonka löydät kokonaisuudessaan täältä.

 

Ilkka Koppelomäki

päävalmentaja ja perustaja

ik@uskallainnostua.fi | 0400 137 989 | www.ilkkakoppelomaki.com

Ilkka-7.jpg

Yliopistossa opiskellessani huomasin, että toteutan enemmän elämässäni sitä, mitä muut haluavat minun tekevän kuin sitä, mitä itse haluan. Tajusin aloittaneeni opiskelemaan alaa muiden takia, en itseni takia. Ystävieni kautta löysin Earl Nightingalen Asenne-kirjan ajatusten ja asenteen merkityksestä. Omassa asenteessani ei tuntunut olevan mitään vikaa siihenkään mennessä, mutta siltikin tuo yksi kirja avasi aivan uuden maailman. Tutkittuani asiaa enemmän löysin seminaareja ja valmennuksia, jotka auttoivat minua ymmärtämään omaa elämääni ja mahdollisuuksiani enemmän kuin yksikään koulu tai elämäni kokemukset aikaisemmin. Tämän jälkeen aloin luomaan elämääni omilla ehdoillani sen mukaan, mikä kiinnostaa minua ja mitä oikeasti haluan tehdä. Olen opiskellut itselleni ammatin kursseilla, joista en aikaisemmin tiennyt, koska olin vain seurannut sitä, mitä ihmiset yleensä tekevät. Tänä päivänä uskon enemmän mahdollisuuksiini kuin aikaisemmin kilpatriathlonistina ja toteutan asioita, jotka merkitsevät minulle eniten.

 

TUIJA JURVANEN

Asiakaspalvelu
tiimi@uskallainnostua.fi | 045 1145 866

6a.jpg

Nautin toisten ihmisten seurasta, yhdessä innostumisesta ja muiden innostamisesta, iloisuudesta ja naurusta. On suuri kunnia olla osa Uskalla Innostua – tiimiä ja minulla on palava halu palvella teitä jokaista asiakasta suurella lämmöllä ja ilolla. Olen työssäni, jota rakastan.

Olen osallistunut Uskalla Innostua-tiimin järjestämiin itsensä kehittämisen valmennuksiin ja tapahtumiin vuodesta 2011 lähtien ja ne veivät minut heti mukanaan. Kaikki se fiilis, ihmiset, oman elämän miettiminen, eteen päin katsominen, porukan energia – se on jotain aivan huikeeta ja sanoin kuvaamatonta. By the way, tunnen Ilkan myös samalta lapsuuden paikkakunnalta.

Lempilauseeni on ”Lennä, laula ja unelmoi”, mikä kuvastaa hyvin minua. Olen heittäytynyt etenkin viimeisten vuosien aikana elämän tuulien vietäviksi ja tehnyt suuria elämänmuutoksia. Olen luottanut ja uskonut siihen, että elämä kantaa, antanut unelmien johdattaa ja rohkeasti tarttunut uusiin tilaisuuksiin. Ennen kaikkea olen pysähtynyt itseni äärelle, kuunnellut sisintäni ja tehnyt asioita, jotka ovat itselle tärkeitä – tässä ja nyt. Prosessissa on suuresti auttanut Uskalla Innostua -tarjoamat valmennukset ja materiaalit.

 

 

Uskalla Innostua -tiimin valmentajatOlemme järjestäneet tapahtumia ja valmennuksia ympäri Suomen. Tiimimme yhteystiedot eri kaupungeissa:

Helsinki | Hämeenlinna | Joensuu | Kajaani | Lahti | Tampere | Turku