Uskalla Innostua mediassa


Kuvia

Flickr.com | Facebook-tapahtumakuvat

Omat mediamme 

Uskalla Innostua -viikkokirje | Nettiseminaarit 


Median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:

Ilkka Koppelomäki, päävalmentaja, perustaja, toimitusjohtaja, | ik@uskallainnostua.fi | puh. 045 1145 866
 

Uskalla Innostua ja valmentajamme ovat olleet esillä mm. seuraavissa medioissa:

Radio Nova, Groove FM, Yle Puhe, Voi Hyvin, Me Naiset, MTV3.fi, Sport, Evita, Kauppalehti, Kauppalehti Optio, Ekonomi-lehti, SMKJ:n myynti&markkinointi-lehti, Improbatur, Karjalan Heili, Radio Kajaus, Radio Nostalgia, Yle Radio Kainuu, Suur-Jyväskylä, Radio Melodia, Kainuun Sanomat.

 

Tarkempia juttuja linkkeineen alla.

Demi 05 / 2014 Ilkka Koppelomäki haastateltuna juttuun oman elämän toteuttamisesta

Radio Nova 04 / 2014 Ilkka Koppelomäki haastattelussa omien voimavarojen löytämisestä

Kauppalehti 01 / 2014 Ilkka Koppelomäki yrittäjyydestä ja yrittäjän vapaudesta

MTV3.FI 11 / 2013 Ilkka Koppelomäen vinkit innostumisesta, elämän muutoksesta ja rentoutumisesta

YLE Puhe 10 / 2013 Ilkka Koppelomäki urheilutavoitteista ja mielenhallinnasta liittyen kestävyysurheiluun

YLE / Hullu juttu 10 / 2013 Ilkka Koppelomäki haastattelussa yrittäjyydestä ja yrittäjän vapaudesta

Taloussanomat 08 / 2013 Ilkka Koppelomäki ajanhallinnasta

Evita 06 / 2013 Ilkka Koppelomäki intohimon löytämisestä elämään

Huili 01 / 2013

Kauppalehti Optio nro 16, 2012: Vesa Herrosen uusi elämä

SMKJ:n myynti&markkinointi, elokuu 2012: Réa Maxwell - täyttä elämää 7 päivää viikossa - Lue tästä

Ekonomi-lehti elokuu 2012: Unelmien toteutumista edistämässä, Réa Maxwell markkinointijohtajaksi - Lue tästä

Ilkka Koppelomäki Yle Puheella Miia Krausen vieraana | lokakuu 2012

Suur-Jyväskylä | elokuu 2012

Ilkka Koppelomäki Yle Puheen Olga K:n vieraana | elokuu 2012, aiheena valmentaminen ja itsensä kehittäminen.

Ilkka Koppelomäki Radio Novalla Jannen ja Elinan vieraana | maaliskuu 2012

Joseph McClendon III:n haastattelu Voi Hyvin -lehdessä | marraskuu 2011 - Lue koko juttu!

Uskalla Innostua Groove FM:llä | toukokuu 2011

Uskalla Innostua -tiimin perustaja Ilkka Koppelomäki yhdessä Danita Westphalin kanssa Johanna Hautasaaren vieraana Groove FM:llä toukokuussa 2011 pari viikkoa ennen Bob Proctorin tähdittämää Create Your Own Success -seminaaria. Kuuntele haastattelu videolta Youtubessa!

David Wolfe Hyvä Terveys -lehdessä | lokakuu 2010

Fit-lehti - Joseph McClendon III ja vetovoiman laki | syyskuu 2010

Improbatur - Joseph McClendon III, Ilkka Koppelomäki ja vetovoiman laki | helmikuu 2010

Uskalla Innostua mukana HYNY:n (Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät) tempauksessa, jossa haastoimme vaalien alla kansanedustajaehdokkaat työharjoitteluun yrityksiimme. Yrittäjät ostivat yhdessä koko sivun mainoksen Helsingin Sanomiin (keskiviikko 30.3.2011) Kampanja Facebookissa: Facebook.com/tutustuyrittajyyteen

 

Kuvat median käyttöön

Selaa kuvia Flickr:ssa.

Ilkka Koppelomäki

Kuvat median ja tapahtumajärjestäjien käyttöön täällä.

 

Uskalla Innostua Fact Sheet

Uskalla Innostua / Inner Strength Finland Oy

Uskalla Innostua on vuonna 2007 perustettu itsensä kehittämisen valmennuksia ja seminaareja tarjoava yritys. Lähtöajatuksena on ollut tuoda tavallisen kuluttajan saataville valmennuksia ja koulutuksia, jotka on aikaisemmin mahdollistettu vain yritysten huipulle.

Uskalla Innostua järjestää innostavia seminaari- ja valmennustapahtumia. Puhujina tapahtumissa ovat tiimin omat valmentajat sekä suomalaiset ja kansainväliset huippuammattilaiset kokonaisvaltaisen menestymisen, terveyden, ravinnon, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin saralla.

Uskalla Innostua tuo ajankohtaista ja myös aikaansa edellä olevaa tietoa ja harjoituksia suomalaisille liittyen oman elämän, ajattelun, terveyden, oppimisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

 

Valmennuksia, seminaareja ja erilaisia vaihtoehtoja itsensä kehittämiseen

Päätoiminta pohjautuu elämää muuttavien tai kehittävien valmennus- ja koulutustapahtumien järjestämiseen. Tapahtumat on suunniteltu yksityisille ihmisille oman elämän eteenpäin viemiseen.

Uskalla Innostua on aloittanut Suomessa itsensä kehittämiseen keskittyvät maksuttomat nettiseminaarit, joihin voi osallistua mistä tahansa Internet-yhteyden välityksellä.

Uskalla Innostua pyörittää itsensä kehittämiseen keskittynyttä verkkokauppaa, jonka myydyin tuote on ollut vuodesta 2008 lähtien kuukaudesta toiseen The Secret / Salaisuus DVD. Kaupan sisältöön kuuluu digitaaliset valmennus- ja rentoutustuotteet.

 

Uskalla Innostua mahdollistaa osallistumisen maailman huippuvalmentajien ja -asiantuntijoiden seminaareihin

Uskalla Innostua tuo Suomeen maailman johtavia asiantuntijoita ja huippuvalmentajia, kuten:

  • David “Avocado” Wolfe - terveysguru, Superfood-käsitteen “keksijä”
  • Joseph McClendon III - hyvinvointikouluttaja, Tony Robbinsin Mastery Universityn päävalmentaja
  • Bob Proctor - menestyksekkään ajattelun mestari, Salaisuus-elokuvan ja kirjan (WSOY) päähenkilö
  • Eric Edmeades - businesscoach, Tony Robbinsin Business Masteryn valmentaja

 

Seminaarimatkoja huipputiedon ja elämän muutoksen lähteille

Uskalla Innostua tekee yhteistyötä kansainvälisten seminaarijärjestäjien kanssa ja organisoi suomalaisille seminaarimatkoja maailman suosituimpiin ja voimakkaimpiin itsensä kehittämisen seminaareihin. Esimerkkinä matkat maailman kuuluisimman valmentajan, Tony Robbinsin, seminaareihin Englantiin, Italiaan ja Yhdysvaltoihin. Tony Robbins on tunnettu mm. NBC:n tuottamasta Breakthrough TV-sarjasta (näkynyt myös Suomessa TV5 kanavalla nimellä Läpimurto elämässä). Tutustu lisää osoitteessa www.valmennusmatkat.fi.

 

Uskalla Innostua Internetissä

Uskalla Innostua on edustettuna sosiaalisessa mediassa Facebookissa fanisivulla, jossa on lähes 6000 seuraajaa (kesäkuussa 2014). Yrityksen YouTube-kanavalle on kerätty satoja inspiroivia, innostavia ja kehittäviä videoita.

Yrityksen koti- ja tapahtumasivuihin kuuluvat:

 

Uskalla Innostua -tiimi

Ilkka Koppelomäki Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja kehittäjä, joka nykyään toimii yrityksen päävalmentajana. Ilkka on kansainvälisesti kouluttautunut ja sertifioitu NLP-kouluttaja. Ilkka pyrkii toteuttamaan itse elämässään niitä asioita, joista puhuu. Ilkan tausta on triathlonistina ja fyysisen hyvinvoinnin ammattilaisena.  Ilkan innostus on elää hyvää ja omannäköistä elämää. Ilkka uskoo, että ihmiset tekevät elämästään usein liian vaikeaa. Ratkaisuksi Ilkka tarjoaa omissa valmennuksissaan vaikealtakin vaikuttavaan elämään yksinkertaisia vastauksia ja ratkaisuja.

"Haaveenamme on Suomi, jossa ihmiset voivat hyvin, uskovat mahdollisuuksiinsa ja tekevät elämässään haluamiaan asioita." - Ilkka Koppelomäki

Tiimissä on kokopäiväisesti palkattuna kaksi henkilöä ja sen lisäksi useita freelancer henkilöitä mukana valmentajina, markkinoinnissa ja tapahtuman rakentajina.

Tiimin kehittäjiin kuuluu näyttelijä, esiintyjä ja kouluttaja Christoffer Westerlund, joka vastaa tiimin suurimpien valmennusseminaarien tuottamisesta. Christoffer on noussut Euroopassa ja koko maailmassa merkittäväksi itsensä kehittämisen seminaarien tuottajaksi, joka työskentelee maailmalaajuisesti mm. David Wolfe:n ja Joseph McClendon III:n kanssa.

Tiimiin lasketaan kuuluvaksi myös yli 50 Uskalla Innostua Crew -jäsentä, jotka osallistuvat valmennustapahtumien rakentamiseen vapaaehtoisesti. Vapaaehtoiset ovat ensin itse osallistuneet valmennuksiin ja ovat innostuneita tulemaan auttamaan vapaaehtoisen roolissa saamaan muille vastaavia kokemuksia.

 

Viikkokirje on Uskalla Innostua -tiimin oma media

Uskalla Innostua on julkaissut vuodesta 2008 lähtien innostavaa sähköistä viikkokirjettä, joka on lähetetty säännöllisesti joka viikko siitä lähtien niin joulu- kuin kesälomallakin. Viikkokirje sisältää konkreettisia ajatuksia, vinkkejä, harjoituksia tai tekniikoita, joiden tarkoitus on helpottaa lukijoiden elämää tai auttaa jollakin tavalla elämässä eteenpäin niin, että lukija voi kokea parempaa tyytyväisyyttä omassa elämässään. Kirjeen kirjoittaa yrityksen päävalmentaja Ilkka Koppelomäki.

 

Asiakkaiden suusta

“Ihanaa, pidän siitä, että täällä toimitaan uudessa energiassa ja vanhat asenteet rapisevat vauhdilla pois. Innostava tunnelma, oikein positiivinen kokonaisuus. Voin suositella kaikille.”

“Silmät ja ajatukset aukeni ihan uudelle “tasolle”. Mun ei tarvii elää menneisyydessä ja totutussa ajattelutavassa. Mä voin elää omaa elämää omalla tavalla niin sanotusti.”

“Wau! Tuli varmistusta ja kannustusta ja rohkeutta. Varmuutta ja kiinnostusta! Kiitos parhain!”

“Hyvä ja innostava koulutus”

“Kiitos erilaisesta matkasta itseen!”

“Hyvä valmennus, joka kiteytti omia ajatuksia ja auttoi ajattelemaan eritavalla.”

“Hyvä, ajatuksia herättävä koulutus! Selkeytti tavoitteita, ajatuksia ja opetti, että asiat voivat olla yksinkertaisia eikä kaikkea tarvitse ylianalysoida saati vatvoa.”

“Kiitos, koska olin niin täynnä kysymyksiä ja sain niihin vastaukset ja paljon miettimistä.”

 

Taustatietoa yrityksestä

Uskalla Innostua on itsensä kehittämisen ja johtamisen valmennusyhtiö (Inner Strength Finland Oy). Uskalla Innostua on järjestänyt vuodesta 2007 asti tapahtumia, jotka ovat auttaneet tuhansia suomalaisia viemään omaa elämäänsä eteenpäin ja saamaan sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässään aikaan haluamiaan tuloksia. Tiimimme missiona on rohkaista ihmisiä luottamaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa ja luoda mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle. Yrityksemme tunnetaan maailman huippuvalmentajien ja –luennoitsijoiden, kuten Anthony Robbinsin, David Wolfen, Bob Proctorin ja Joseph McClendon III:n seminaareista ja tiimimme perustajan Ilkka Koppelomäen innostavista ja muutoksellisista valmennuksista. Asiakkaamme ovat onnellisempia, terveempiä, elinvoimaisempia, ja he tietävät, miten saavuttaa haluamansa elämässään. Valmennusyrityksen on perustanut vuonna 2007 Ilkka Koppelomäki. Uskalla Innostua -tiimi toimii Helsingissä, Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella, Kajaanissa ja Joensuussa. Saamme jatkuvasti positiivista palautetta sekä asiakkailtamme että kansainvälisiltä puhujiltamme vaikuttavista tapahtumistamme ja seminaareistamme. Oma mediamme on Uskalla Innostua -viikkokirje (http://uskallainnostua.fi/viikkokirje) tavoittaa tuhansia lukijoita viikottain. Lisätietoja: http://uskallainnostua.fi/