Uskalla innostua - Inner Strength Finland, in english

INNOSTAVIA ITSENSÄ KEHITTÄMISEN JA HYVINVOINNIN TAPAHTUMIA, ROHKAISUA JA SATOJA INSPIROIVIA VIIKKOKIRJEITÄ VUODESTA 2007 ASTI

Mikä on Uskalla Innostua? Sitä mekin mietimme pitkään. Vuosien jälkeen se on alkanut selviämään.

Olemme kuin valmennusyritys, joka tarjoaa valmennuksia. Olemme kuin tapahtumajärjestäjä, joka järjestää mielenkiintoisia tapahtumia itsensä kehittämisen ympärillä. Olemme kuin matkatoimisto, joka järjestää matkoja upeisiin paikkoihin. Olemme kuin elämystalo, jonka tarkoitus on järjestää sinulle huikeita kokemuksia elämääsi.

Moni tuntee meidät siitä, että teimme Salaisuus-elokuvaa tunnetuksi Suomessa, toiset siitä, että olemme vieneet isoja ryhmiä Tony Robbinsin seminaareihin. Iso osa tietää meidät Joseph McClendon III:n ja Bob Proctorin ja monien muiden maailmalla merkittävien valmentajien Suomen seminaareista. Tuhansille ihmisille olemme taho, joka tsemppaa ja inspiroi elämässä toteuttamaan omaa elämää ja selviämään haasteista viikottaisella viikkokirjeellä.

Uskalla Innostua on lähtenyt omasta aidosta halustamme ja kiinnostuksestamme itsensä kehittämiseen ja hyvinvointiin. Uskomme itsensä kehittämiseen, koska olemme itse kokeneet sen hyödyn omassa elämässämme.

 

Mutta mitä Uskalla Innostua on meidän mielestämme?

Yhdellä lauseella sanottuna tämä on sitä mitä olemme ja mitä me teemme:

Uskalla Innostua on yritys, jonka tarkoitus on mahdollistaa työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Halusimme purkaa tuon lauseen osiin, niin että se kertoo enemmän siitä, mitä sillä tarkoitamme. 

Uskalla Innostua, koska koemme, että me suomalaiset tarvitsemme välillä sekä uskallusta että rohkaisua innostumiseen ja kokeilemiseen.

Olemme yksityinen yritys, jonka toiminta on rahoitettu henkilökohtaisista varoista. Kehitämme toimintaamme, niin että voimme tarjota sinulle enemmän.

Mahdollistaa, koska oman kokemuksemme mukaan tuottamiamme asioita oli ennen vaikea löytää varsinkin suomeksi, ja haluamme sinun nyt löytävän monia asioita helpommin.

Työkaluja, koska uskomme, että oppiminen tapahtuu, kun asiat yhdistyvät. Oikeilla työkaluilla kaikki on mahdollista. Työkalu voi olla myös se juttu, mikä yhdistää mielessäsi kaksi asiaa loistavaksi oivallukseksi, mikä auttaa elämässäsi eteenpäin.

Itsesi kehittämiseen, koska me uskomme siihen ja uskomme, että itsesi kehittäminen ja oppiminen voi saada sinut kokemaan elämässäsi asioita, mitä et muuten kokisi ja voit oppia olemaan onnellisempi yhä pienemmistä asioista. Itsesi kehittäminen antaa ja luo sinulle lisää voimavaroja arkeen, liiketoimintaan ja elämään.

Elämään, koska elämän ei tarvitse aina olla itsesi kehittämistä, mutta saatat silti tarvita tukea, rohkaisua ja niitä oikeita työkaluja arjen tilanteisiin.  

Visionamme on Suomi, jossa ihmiset uskovat itseensä, ovat terveitä ja toteuttavat rohkeasti omaa elämäänsä.

Tehtävämme on rohkaista ihmisiä luottamaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa ja luoda mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle.

Teemme työtämme aidosta halusta tehdä juuri tätä. Inspiroidumme siitä, kun saamme nähdä toisissamme ja kohtaamissamme ihmisissä oppimista ja oivalluksia. Parasta on nähdä kuinka väsyneet silmät ovat kirkastuneet innosta johonkin itselle tärkeään.

Meille on tärkeää palvella sinua niin hyvin kuin mahdollista. 

Tämä on niin tärkeää, että sitä on vaikea kuvata sanoin. Haluamme oikeasti antaa sinulle parasta mahdollista palvelua. Aina emme välttämättä onnistu siinä jokaisen kohdalla ja olemme oppineet senkin hyväksymään, että emme voi kaikkia miellyttää ja onnistua joka kerta. Siltikin haluamme tehdä parhaamme juuri sinun vuoksesi ja kuulemme aina mielellämmme, miten hyvin olemme onnistuneet.

Parasta mahdollista palvelua tarkoittaa meille sitä, että palvelemme sinua aina niin... 

  • henkilökohtaisesti kuin mahdollista
  • nopeasti kuin mahdollista
  • että tuemme ja kunnioitamme sinun päätöstäsi
  • että annamme sinulle tilaa olla sinä.

 

Meille on tärkeää kehittyä ja oppia jatkuvasti siinä, mitä teemme.

Tämä ei itseasiassa koske vain sitä, mitä teemme, vaan haluamme oppia myös niistä asioista, mitkä eivät koske meitä. Uskomme oppimiseen ja siihen, että oppiminen takaa innostumisen. Kehitämme valmennuksiamme ja valmennustapojamme, sitä miten järjestämme tapahtumiamme ja miten palvelemme sinua. Kun käyt tapahtumissamme, niin sinun pitäisi nähdä kehityksemme. Joskus mekin olemme menneet taaksepäin ja sen huomaaminen on ollut yksi kehittävimpiä asioita. Kerro meille, miten onnistumme. Palaute on yksi tärkeimmistä avaimista kehittymiseen, myös sinun kohdallasi.

 

Meille on tärkeää tukea hyvinvointia ja ympäristöä. 

Se, miksi teemme mitä teemme, on lähtenyt siitä, että olemme halunneet, että ihmiset voivat paremmin omassa elämässään. Haluamme tukea ideoita, ratkaisuja, työkaluja ja tapoja, jotka saavat ihmisen kokemaan hyvinvointia sekä lyhyellä että pitkällä aika välillä. Samoin haluamme tukea tekoja ja tavoitteita, jotka tukevat ympäristöämme ja luontoa pidemmäksi aikaa.

Kyllä. Lennätämme ihmisiä ympäri maailmaa seminaareihin ja se ei välttämättä ole maailman suurin ympäristöteko. Uskomme kuitenkin, että tämä maailma on tarkoitettu nähtäväksi. 

 

Meille on tärkeää nähdä elämä mahdollisuuksina, jossa ei ole yhtä oikeaa ratkaisua.

Itsensä kehittäminen pitää sisällään paljon erilaisia asioita. Emme usko yhteen ratkaisuun tai yhteen työkaluun. Uskomme, että ei ole yhtä tapaa elää tai tehdä asioita. Uskomme, että jokaisen on hyvä tehdä sitä, mikä toimii omalla kohdalla parhaiten. Valmennuksemme, tapahtumamme, viikkokirjeemme ja videovalmennuksemme on tarkoitus tarjota mahdollisuuksia sinulle löytää se, mikä sinulle toimii parhaiten eli mikä auttaa sinua elämämään sellaista elämää, kun sinä haluat elää.

 

Meille on tärkeää nähdä jokainen ihminen yhtä tärkeänä.

Vaikka tarjoammekin eri hintaisia valmennuksia, joihin kaikilla ei ole samanlaisia mahdollisuuksia osallistua, niin meille on tärkeää se, että kaikki ihmiset ovat yhtä tärkeitä. Riippumatta siitä, mitä olet tehnyt tai ollut tekemättä, niin olet ihmisenä yhtä tärkeä ja haluamme kohdata sinut uutena ihmisenä. Uskomme, että juuri sinulla on ihan samanlaiset mahdollisuudet kuin kenelle tahansa muullakin. 

 

Meille on tärkeää jakaa hyvää eteenpäin.

Uskomme hyvän jakamiseen. Uskomme siihen, että kaikki hyvä tulee aina takaisin, mutta ei välttämättä samasta lähteestä. Jaamme hyvää pienissä palasissa ja olemme myös säännöllisesti mukana hyväntekeväisyydessä.  

 

Lue myös koko tarinamme, kuinka kaikki on saanut alkunsa, ja mitä yrityksen perustamisesta saakka on tapahtunut vuosi vuodelta. Lue tarinamme!