Nettiseminaari: Jenni Kauppila - Rakkauden joulu

 

Joulu on rakkauden juhla! Tule juhlistamaan sitä kanssamme glögin, pipareiden ja uusien oivallusten äärelle.

 

Arjen ja kiireen keskellä saatamme unohtaa elämän kantavan voiman, rakkauden, vaalimisen. Tunnemme itsemme tai elämämme riittämättömäksi; jotain puuttuu muttemme osaa nähdä tarkalleen mitä. Etsimme puuttuvia palasia ulkopuoleltamme mm. parisuhteen tai työn kautta, emmekä siltikään tunnu pääsevän koskaan perille.

Kuinka saavuttaa ja kokea se kokonainen ja rakkaudellinen minuus, josta ei puutu mitään? Mikä on rakkauden syvin olemus? Mitkä ovat esteinämme sen ilmentämiselle joka hetkessä? Makustelemme näitä ja monia muita kysymyksiä tässä jouluisessa webinaarissa.

 

Ajankohta: Nettiseminaari järjestettiin tiistaina 11.12.2012, klo 20-21

Puhujat: Vieraana rakkausvalmentaja Jenni Kauppila, haastattelijana Uskalla Innostua -tiimin perustaja Ilkka Koppelomäki

 

Kuka Jenni Kauppila?

Uskalla-innostua-jenni-kauppila

Jenni Kauppila, 31, on valokuvaaja, valmentaja ja meditaatio-ohjaaja. Hän alkoi vetää pari vuotta sitten rakkauskursseja Helsingissä. Itsetuntoon, luovuuteen, rakkauteen ja elämäniloon keskittyvistä kursseista tuli menestys.

- Lähdin tekemään juttua täysin sydän edellä. En tiennyt, kiinnostuvatko ihmiset kursseistani, lähdin vain toteuttamaan omaa unelmaani ja kutsumustani. Asiakkailta saamani huikea palaute on aina yhtä koskettavaa ja inspiroivaa.

(Cosmopolitan 11/2012)

http://lostfound.squarespace.com/