Hyödyllistä TV:n katselua juuri silloin kun haluat

Jätin itse TV:n tuijottamisen joitakin vuosia sitten. Joskus seurasin useita sarjoja päivästä ja viikosta toiseen. Luopumiseen päädyin, kun halusin lähteä toteuttamaan asioita omassa elämässäni. Tuntui, että kun katson töllöä niin katson sitä kun muut elävät unelmaansa: Ohjelmia ihmisistä unelmaelämissä, näyttelijöitä haaveammatissaan, juontajia omassa showssaan ja urheilijoita tavoittelemassa omia tavoitteitaan. Nykyään TV:stä tulee paljon myös sellaista mikä auttaa sinua kehittymään. Useita ohjelmia, joista voi oppia ja jotka innostavat eri tavoin. Netti TV tuo vielä mukaan mukavan lisän: Voit katsoa ohjelmat silloin kun haluat niin että et ole TV:n orja.

Jim TV on minulle uusi tuttavuus johon tutustuin useiden suositteluiden saattelemana.

Itse olen urheilijana ja triathlonistina monta kertaa todistanut itselleni että on olemassa voimavaroja, joista en tiedäkään ja jotka tulevat esiin kun on tarve tai oikein tahtoo. Usein sanon että väsymys on mielen heikkoutta (tämä vain kisoissa, sillä väsymys on myös merkki levon tarpeesta ja se kannattaa ottaa tosissaan) ja voimia löytyy aina juosta kovempaa, jos tietää että karhu jahtaa perässä.

Päivittäisessä elämässä kuulee ihmisten sanovan toisilleen, ja ennen kaikkea itselleen, että mihin pystyy ja mihin ei. Usein tämä perustuu omiin uskomuksiin tai kokemuksiin. Uskomukset ovat niitä, joita muutamme muutenkin sen mukaan mitä elämässä tapahtuu. Kokemusten tarkoitus taas on opettaa ja voimistaa tulevia koitoksia varten.

Mielen ihmeellisestä voimasta ja ihmisen kyvyistä suosittelen katsomaan tätä (tarjolla 17.5. asti): Ihmepelastumisia

Tämä taloudenaika on tuonut monille harmaita hiuksia ja toisille taas paljon uusia mahdollisuuksia. Paljon on kiinni siitä, mitä ajattelemme rahasta ja mitä teemme. Vaihtoehtoja on paljon ja siksi onkin tärkeätä, että teet sitä mikä on sinusta oikeasti kivaa ja jolla on sinulle tarkoitusta. Menestyneimmät ihmiset ovat löytäneet sen mitä todella haluavat tehdä ja monille juuri se on syy menestymiseen. Useat tekevät jotain sellaista mistä eivät nauti, käyttävät siihen paljon aikaa ja saavat siitä liian vähän omaan elämiseen. Jos olet tälläisessä tilanteessa ja sanot nyt itsellesi että ei ole vaihtoehtoja tai ei ole mahdollista tehdä muuta, niin sano itsellesi sama vähän toisella tavalla. Sano, että minulla on vaihtoehtoja ja kysy, että miten minun on mahdollista tehdä muuta.

Toinen katsomani ohjelma liittyi yrittämiseen. Sarja on ilmeisesti pyörinyt Jimillä jo pidempään koska tämä oli viimeinen jakso. Ohjelma kertoo kaverista joka tuli tyhjätaskuna uuteen kaupunkiin, perusti remonttiyrityksen ja alkoi myymään taloja. Ohjelmassa he tekevät kolmen viikon työllä reilun vuosipalkan, mikäli katsotaan tilastoja keskivertoihmisen palkasta.

Remontista rahaksi

Palaamisiin ja oikein aurinkoista viikkoa!

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi

P.S. Voit ehdottaa sinua kiinnostavia aiheita itsensä kehittämiseen liittyen ja heittää kysymyksiä ja kommentteja teksteihin.

Bookmark and Share