Keneltä kannattaa kysyä neuvoa terveydestä?

Tutustuin viime vuonna ensimmäisen kerran Elävän ravinnon yhdistykseen (Ery) osallistumalla heidän järjestämälleen Brian Clementin (Hippocrates Health Institute) luennolle. Ravintopuolessa tuntuu löytyvän aina uusia elementtejä ja uutta opittavaa. Elävä ravinto oli vuosi sitten ainakin omalla kohdallani ihan uusi juttu ja tuon luennon innoittamana lähdin tutkimaan asiaa enemmänkin. Olin asiasta sen verran innoissani, että kun kuulin Brianin tulevan Suomeen uudelleen tänä kesänä niin ilmoitin Ery:lle heti, että voimme olla tiimin kanssa tukemassa tapahtumaa ja sen järjestämistä. (Hyvien juttujen tukeminen on aina parasta mitä voi antaa ja tuo aina omaankin elämään hyvää!).

Eilen meillä oli viimeinen suunnittelupalaveri ennen tulevaa tiistaina (oikeasti siis nyt tiistaina 21.6.2011 klo 17.30!!) olevaa luentoa. Aiheina ravinnon vaikutus syöpään (kenties parasta mahdollista tietoa hoitoon ja siihen miten voi välttyä sairaudelta) ja toisena aiheena se, miten voit luoda itsellesi sairauksista vapaan tulevaisuuden ELI siis terveen elämän -> Vähintäänkin kiinnostavaa, mutta mielestäni jotain sellaista mitä jostain syystä ei opeteta koulun penkillä, mutta pitäisi ehdottomasti opettaa.

 

Olen oppinut, että jos tässä maailmassa jotain haluaa niin sitä on osattava pyytää. Jos tarvitsee apua, niin on osattava pyytää apua. Vielä sitäkin tärkeämpää tuntuu olevan se, että pyytää apua tai kysyy oikealta henkilöltä. Joskus kuulin neuvon, että jos on itse persaukinen niin ei kannata kysyä neuvoa naapurissa asuvalta toiselta persaukiselta kenellä ei ole luottotietoja tai töitä. Mitä taas tulee terveyteen... Keneltä kannattaa oikeasti kysyä neuvoa ja apua, jos haluaa parantua jostain sairaudesta tai pysyä terveenä? Oma tervetyteni, energiani ja jaksaminen on noussut huomattavasti kun aloin kysymään neuvoa niiltä, jotka ovat oman mittarini mukaan superterveitä. Muistan Brianin sanoneen viime kesän luennolla, että heillä on aikuiset lapset, jotka eivät ole koskaan sairastaneet. Brian on siis minulle hyvin korkealla asteikossa, jossa mittaan niitä ihmisiä, joilta kannattaa kysyä terveydestä. Hän ei vain tiedä terveenä elämisestä, vaan osaa myös itse elää terveesti ja osannut siirtää saman osaamisen myös lapsiinsa.

Tässä Brian videolla kertomassa, mitkä ovat hänen mielestään kolme tärkeintä asiaa terveydestä:

httpv://www.youtube.com/watch?v=224_McXDN70

Brian puhui viime kesänä elävästä ravinnosta (luennosta lyhyet blogitekstit tässä) ja vaikka en silloin ymmärtänytkään etukäteen mitä se tarkoitti niin menin avoimin mielin katsomaan ja nappasin sieltä ideoita siihen, miten voin itse elää ja syödä terveemmin. On harvinaista saada näin vahvaa osaamista Suomeen, joten suosittelen, että tulet tutustumaan mitä Brianilla on sanottavana. Elävän ravinnon yhdistys on tehnyt kovan työn tämän järjestämiseksi, joten heidän tapahtumansa tukeminen muutamalla kympillä on myös arvokas juttu. Omaan terveyteen sijoittaminen on paras sijoitus ikinä. Tieto siitä miten omaan terveyteen ja elinvoimaan voi vaikuttaa parhaiten itse omille valinnoillaan on paras sijoitus mitä voit tehdä tässä hetkessä, oletpa sitten nyt sairas tai terve. Nyt terve ei välttämättä ole aina terve ja varsinkaan nyt sairas ei ole aina sairas. Kyse on siitä, että tekee oikeita valintoja. Vielä viisi vuotta sitten uskoin, että on normaalia, että ihmiset sairastavat. Nyt se on minusta todella epänormaalia. Ihmisten sairaudet on luotuja ja niiltä voi todellakin välttyä ja niistä voi parantua.

Jos siis terveys kiinnostaa, niin pysy mukana tässä blogissa ja jos vain kykenet, pääset ja voit tehdä mahdolliseksi, niin tule Brianin luennolle huomenna!

 

Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje

 

 

Keskustele kanssani – Kerro mitä on mielessäsi :)