Eat Be Now - Yksi tarina siitä miten suorittajasta tuli unelmien toteuttaja

Syksyllä alkaneessa Elämäsi vuosi -valmennusryhmässä on mukana Pirkko Tavaila. Pyysin Pirkkoa kirjoittamaan blogin siitä mitä hänelle on tapahtunut nyt viimeisten vuosien aikana. Monella on ihan samanlainen tilanne, missä työ on tärkeässä roolissa, mutta sitä ei kiinnosta enää tehdä ja haluaisi tehdä jotain muuta. Lue Pirkon tarina siitä miten hän siirtyi elämässä eteenpäin ja yhdisti intohimonsa uuteen työhönsä yrittäjänä.

 

”If you keep doing what you’ve been doing, you’ll keep getting what you’ve been getting.”

Pari vuotta sitten päätin päästää irti itsepintaisesta uskomuksesta, että muiden mielipiteillä on enemmän merkitystä kuin omalla hyvinvoinnillani ja unelmillani. Suorittamisen sijaan halusin alkaa tehdä enemmän niitä asioita, joista nautin. Mutta ensin piti löytää uudelle polulle. Unelmien toteuttamiseksi tarvittiin konkreettisia työkaluja.

The Secret / Salaisuus alkaa olla klisee, mutta joulun välipäivinä 2009 se toimi. Pian olin lukenut pari ajatuksia herättävää kirjaa lisää ja nähnyt mm. Wayne Dyerin elokuvan ”The Shift”. Uskalsin alkaa olettaa, että viisaat sisuskaluni tuottaisivat vastauksia, joita tarvitsin päästäkseni eteenpäin. Piti vain olla rohkea ja luottaa intuitioon. Elämässä alkoi yhtäkkiä olla seikkailun makua, vaikkei mikään ollut vielä muuttunut ulkoisesti.

Kun on tarkkana, huomaa saavansa kasan lahjoja joka päivä.

”Salaisuus” onkin itsestäänselvyys! Jo kolmen kuukauden kuluttua löysin uuden tieni puskien seasta. Olin osallistunut Uskalla Innostua -kilpailuun ja sain palkinnoksi tunnin mittaisen uravalmennuksen puhelimitse. Puhelun aikana tajusin, että ensimmäinen askel oli odottanut nenäni edessä yli 10 vuotta. Koko sen ajan luomuruoka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi olivat kiinnostaneet sekä ammatillisesti että vapaa-aikana. En vain tajunnut, että siitä maailmasta voisi taas löytyä työ, uudella tavalla maustettu työ.

Hyppäsin tuntemattomaan aloittamalla Health Coach -opinnot New Yorkin Institute for Integrative Nutrition -koulussa. Kuinkas sattuikaan, koulu oli juuri muutettu etäopinahjoksi, joten saatoin suorittaa opinnot työn ohessa. – Lahjoja todellakin sataa niskaan joka päivä!

Vuosi on vierähtänyt, opinnot jatkuvat ja viestikapula on jo lähtenyt eteenpäin. Ensimmäiset valmennusasiakkaani ovat matkalla kohti omaa elämänmuutostaan. On käsittämättömän palkitsevaa johdattaa muita kohti energisempää elämää ja luonnollista hyvää oloa. Ulkoisen olemuksen perusteella monen iästä on höylätty pois vuosia. Harmonia ja tasapaino raivaavat tilaa sekä minun että asiakkaideni elämässä.

Sparraaja on kullanarvoinen investointi

Operaatio Elämämuutos vaatii asennetta, uskallusta ja useimmiten myös rahaa. Moni muutos jää tekemättä väärässä kohtaa pihistellessä. Minulle elämänmuutos on ollut mittaamattoman arvokas. En ollut budjetoinut itseni kehittämiseen euroakaan, silti raha on löytynyt. Haluan hyviä tuloksia nopeasti, enkä siksi suostu kulkemaan laput silmillä yksikseni. Jokaisella suurmiehellä ja -naisella on mentorinsa, niin myös minulla. Opin joka ikinen päivä uutta ja haen jatkuvasti uusia näkökulmia. Näin voin antaa omille asiakkailleni parasta mahdollista tukea heidän matkallaan kohti unelmien elämää.

Terveisin, Pirkko Tavaila

 

Jos olet kiinnostunut edistämään terveyttäsi, niin voit käydä tutustumassa Pirkon valmennukseen. Ota yhteyttä alla oleville yhteystiedoilla ja varaa aika 50 minuutin maksuttomaan hyvinvointikonsultaatioon. Oman kokemukseni mukaan yksi tunti oikean henkilön seurassa voi muuttaa koko elämän. Oikeasti ja kirjaimellisesti. Tai usein siihen riittää jo minuuttikin, koska muutos yleensä tapahtuu nopeasti. Sitä ei vain koskaan tiedä mistä minuutista on kyse... Yhden tunnin aikana tälläisiä minuutteja voi olla montakin! Ilkka suosittelee :)

Pirkko Tavaila Health Coach, hyvinvointivalmentaja Puh. 040 1955 424 pirkko@eatbenow.com www.eatbenow.com

 

Jos haluaa elämässään itselleen parasta, niin on parasta unohtaa muiden mielipiteet. Uskon, että kun antaa itselleen parasta niin voi helpommin antaa myös muille parasta. Mitä paremmin voit itse sitä enemmän voit olla muillekin. Jos elämä ei näytä tai tunnu siltä kuin haluaisit niin pysähdy miettimään mitä haluat tilalle. Sen mitä haluat pystyt kyllä toteuttamaan. Omiin uskomuksiin ja ajatuksiin pystyy vaikuttamaan ihan sillä, että miettii kenen seurassa viettää aikaansa ja mitä kirjoja tai elokuvia katselee. Jos siis kaipaat elämässäsi muutosta, mutta et tiedä mitä niin ota käteesi jokin kirja, joka herättää ajatuksia elämästä ja ajatuksista. Tai katso jokin elokuva. Nämä saavat rattaat pyörimään päässäsi ihan uudella tavalla ja tulet kokemaan muutoksia, joita voi monessa tapauksessa luonnehtia huikeiksi.

Tällä hetkellä valmentajia tulee lisää jatkuvasti. Olen seuraannut tätä nyt usean vuoden ajan ja uskon, että näin on koska ihmisillä on siihen tarve. Aikoinaan personal trainerit tuli, koska ihmiset alkoivat oikeasti olemaan huonossa kunnossa. En nyt tiedä onko tilanne vielä hirveesti muuttunut ja ehkä just sen takia tarvittiin vielä erilaisia elämäntapa-, hyvinvointi- ja ravintovalmentajia. Minusta elämä on evoluutiota ja sitä tulee kehittää ja viedä eteenpäin. Siis omaa elämää. Valmentajat on tähän ihan parhaita. Hyvät ystävät siihen lisäksi. Sellaiset ystävät, jotka tukevat sinua siinä kaikessa mitä sinä haluat elämässäsi tehdä.

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje

 

 

Keskustele kanssani – Kerro mitä on mielessäsi :)