Ongelmilla ja haasteilla on nimi

Keskustelin kevään seminaarimme puhujan Oddmund Bergerin kanssa. Kävimme läpi tulevaa seminaaria ja samalla muita elämän asioita. Tämän lyhyen keskustelen aikana hän poimi todella nopeasti haasteet ja ongelmat, joita olin kohdannut. Ongelmat luodaan yleensä omassa mielessä ja se miten asiaa käsittelee omassa mielessään voi joko ratkaista tilanteen tai vaikeuttaa sitä. Oddmundilla oli minun haasteille jokaiselle oma nimi. Nimen lisäksi hän selitti, mitä se tarkoittaa mikä taas auttoi hetkessä ratkaisemaan tilanteen. Olen tottunut elämässä haasteisiin ja ongelmiin, koska niitä tulee aina vastaan kun rakentaa ja tekee jotain uutta tai isoa. Ongelma ei siis koskaan ole ongelma, vaan se mitä sille ongelmalle tekee. Tästä ja kevään seminaarista innostuneena haluan suositella Oddmund Bergerin kirjaa Your Life's Echo. Kirjassa omassa mielestäni on parasta se kuinka yksinkertaisesti se kertoo miten oma elämäsi on juuri sellaista kuin se on ja miten yksinkertaisia muutoksia tekemällä voi saada hyviä muutoksia aikaan.

 

 

Alla olevassa videossa 6-vuotias Connie Talbot laulaa Britannian Talentissa. Tämän ikäinen tekee eikä ihmettele. Hänen ei tarvitse keksiä nimiä ongelmille, koska hänellä ei ole sellaisia :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=2cnRXmMn2Ag&feature=related

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje

 

 

Keskustele kanssani – Kerro mitä on mielessäsi :)