Uskoa ja toivoa uuteen vuoteen

Happy New Year!Toivon, että joulunne sujui lämpöisissä tunnelmissa ulkona paukkuneista pakkasista huolimatta. Meillä on nautittu pulkkamäen riemuista lasten kanssa. En muistanutkaan miten hauskaa on kiivetä ison mäen laelle ja laskea alas niin että vatsanpohjassa tuntuu. Suosittelen lämpimästi - myös lapsettomille. :) Jouluamme varjosti kuitenkin huoli tulevaisuudesta; mieheni sai nimittäin joululahjaksi ilmoituksen pitkästä lomautuksesta. Täytyy myöntää, että kaikista mielenhallintataidoistani huolimatta itku pääsi moneen otteeseen joulun pyhien aikana. Kun pelko toimeentulosta on oikein kouraissut, muistelen kuitenkin itseäni viisaampien sanoja ja keskitän ajatukseni siihen mitä haluan tapahtuvan. Napoleon Hillin, Louise L. Hayn, Marianne Williamsonin ja Sonia Choquetten kirjat lukuisten muiden ohella muistuttavat siitä, että kaikki kyllä järjestyy. Uskonkin, että kun uskot, niin näet ja kun näet tilaisuuden - toimi! Pelkkä toiveajattelu ei vie perille. Parhaat asiat ovat tapahtuneet kun olen toiminut intuitiooni luottaen analysoimatta asioita puhki.

Kuluneen vuoden aikana uskoni on ollut koetuksella moneen otteeseen kun olen ottanut askeleita uudella uralla. Olen kuitenkin jatkanut etenemistä siihen suuntaan mikä tuntuu hyvältä ja kerta toisensa jälkeen olen saanut mitä ihmeellisinten yhteensattumien kautta todisteita siitä, että olen oikealla polulla. ”Eteenpäin!” sanoi se kuuluisa mummokin lumessa.  Yksin ei onneksi tarvitse kulkea, kiitos rakkaitten ystävien ja omaisten. Joku viisas on myös sanonut, että ero menestyjien ja epäonnistuneiden välillä on se, että menestyjät jatkoivat eteenpäin vastoinkäymisistä huolimatta.  Päätän siis, että tämä ei ole takaisku, vaan mahdollisuus johonkin entistä parempaan.

Toivon teille kaikille uskoa, toivoa, luottamusta, rakkautta ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen. Tulkoon siitä mahtava vuosi täynnä hienoja kokemuksia ja toteutuneita toiveita! Luvatkaa itsellenne oikein hyviä asioita joita voitte lähteä tavoittelemaan ilolla.

Innostavin terveisin

Suvi Uskalla Innostua -tiimi