Tiedostamattoman mielen suunnitelmat

Uusi vuosi on alkanut. Vuoden alussa on hyvä tehdä suunnitelmia tulevaisuuteen kynän ja paperin kanssa. Tosin sellaisia suunnitelmia voit tehdä ihan mikä tahansa vuoden päivä. On kuitenkin hyvä tietää, että vaikka et tietoisesti teekään suunnitelmia, niin tiedostamattomasti suunnittelet elämääsi jatkuvasti alitajunnassasi eli tiedostamattomassa mielessä. Ota nyt muutama minuutti itsellesi ja ota selvää mitä suunnitelmia sinulla on tulevalle vuodelle. On hyvä, että saat olla tämän muutaman minuutin ajan rauhassa ja keskityt tähän harjoitukseen.

1. Ajattele mielessäsi kolmen kuukauden päästä olevaa aikaa. Mitä teet siinä kuussa? Millaisia ajatuksia sinulle tulee, kun ajattelet tuota tulevaa kuukautta? Mitä elämässäsi on tapahtunut siihen mennessä tänä vuonna?

2. Tee sama harjoitus mielessäsi, mutta ajattele nyt kesän alkua.

3. Toista ensimmäinen kohta vielä ajankohdille, jotka ovat kesän jälkeen ja myöhemmin syksyllä ja vuoden päästä ensi vuoden vaihteessa. Mitä olet saavuttanut kun ajattelet vuoden päässä olevaa ajankohtaa?

Hyödynnä tästä harjoituksesta saamaasi tietoa tulevan vuoden aikana.

Vastaavia harjoituksia ja haluamiesi asioiden toteutumisessa autan ensi viikolla Saa mitä haluat -valmennuksessa. Yksi viime keväänä tässä valmennuksessa ollut mies kommentoi puolen vuoden jälkeen näin: "Kiitos keväisestä koulutuksestasi, jossa kirjoitutit tavoitteita ylös. Niistä on jo nipullinen toteutunut ja toteutumassa. Mahtava homma! Enpä tiennyt silloin mikä voima ajatuksilla ja tavoitteilla on. Jonkinlainen haaleampi käsitys oli olemassa, mutta yksi tavoiteistani oli se kirkastaa." Tervetuloa mukaan!

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi