Uuteen onnelliseen vuoteen!

Vuoden vaihteessa moni muuttaa elämäänsä. Elämäänsä voi muuttaa mikä päivä tahansa, ei siihen tarvitse vuoden vaihdetta tai mitään muutakaan. Vain päätös. Päätös siitä mitä sinä haluat. Ennen sitä sinun tulee tietää, että mitä sinä haluat? Mitä sinä haluat tulevalta vuodelta? Onko vuosi se mitä haluat vai kannattaako sinun kysyä itseltäsi, että mitä sinä haluat tulevaisuudessa elämässäsi? Jos kaipaat tulevalle vuodelle tai kuukausille jotain erityistä, niin mitä se olisi?

Ota itsellesi hetki rauhoittumiseen. Ehkä kymmenen minuuttia riittää. Voit kuitenkin ottaa tunnin tai kaksikin. Mene paikkaan jossa sinua ei häiritä ja saat ajatella. Se voi olla vaikka kotona sinun oma huoneesi tai jossain keskellä metsää. Mikä vain sopii sinulle. Mukaasi et tarvitse mitään. Voit seistä, maata tai istua. Ole ja kuuntele itseäsi. Anna ajatuksiesi tulla ja mennä vapaasti. Kysy itseltäsi usein, että mitä haluat elämääsi? Tai voit vain olla ja antaa ajatusten kulkea. Katsele omaa elämääsi ja vaihtoehtojasi.

Tämän jälkeen ota pala paperia ja kirjoita tärkein tai pari tärkeintä ajatusta, joka tuli mieleesi. Mitä haluat tehdä näille asioille nyt? Jos se on jotain mitä todella haluat niin pidä paperin palanen mukanasi joka päivä laukussasi, taskussasi tai lompakossasi ja mieti jokainen päivä vähintään kerran, että miten voit tuoda tuon asian elämässäsi lähemmäksi.

Olen huomannut, että moni ei tiedä mitä elämässään haluaa. Moni niistä, joka tietää ei kuitenkaan tiedä miten sen saisi. Tai ei riitä uskallusta tai rohkeutta toteuttaa toivomaansa. Vuosi sitten kehitin nyt jo ympäri Suomen pidetyn Saa mitä haluat -valmennuksen. Tämä valmennus innostaa ja rohkaisee sinua juuri siihen elämään jota sinä haluat. Sain tekstiviestin nuorelta naiselta, joka puoli vuotta sitten kertoi tässä valmennuksessa, että hän haluaisi matkustaa maailmalla, mutta ei hän siihen pysty ja ei hänellä ole sellaiseen varaa. Viestissä hän kertoi, että on juuri nousemassa koneeseen ja lähdössä unelmiensa matkalle.

Valmennuksessa autan sinua pääsemään eroon siitä mikä sinua ei kiinnosta ja pääsemään kohti sitä mitä sinä todella haluat. Kutsun sinut mukaan valmennukseen Helsinkiin 16.1. koko päiväksi. Kun ostat lippusi tämän kuun aikana niin saat vielä mukaan valmennusäänitteen ja rentoutusäänitteen, joita voit käyttää valmennuksen jälkeen. Tutustu ja tule mukaan!

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi