Paras seminaari ikinä David Wolfen kanssa

Koko syksyn innostavin seminaari on takana - Superhero Weekend with David Wolfe. Perjantaina aktivoitiin meissä jokaisessa elävää supersankaria ja illalla juhlittiin raakasuklaan voimalla. Lauantai tarjosi valtavan määrän tietoa siitä miten jokaisesta päivästä voi tehdä parhaan päivän. Aiheina olivat mm. Suomen ja maailman superruuat, lähdevesi ja maadoittuminen. David Wolfe sanoo usein "best ever": Toistoa siitä kuinka jokin on 'parasta ikinä'. Minun oli kysyttävä mistä ajatus on saanut alkunsa ja merkityksensä. David kertoi, että kun he nuorena matkustelivat kaverinsa kanssa niin he alkoivat sanomaan toisilleen: "Tästä tulee paras ilta ikinä". Sen jälkeen he yhdistivät saman lauseen moneen muuhunkin asiaan. Yksinkertaisesti:  Jos uskot, että elät parasta päivää ikinä niin ennen pitkää elätkin parasta päivää ikinä.

Tässä muutama sana David Avocado Wolfelta Helsingin seminaarin jälkeen. Samalla hän kertoo mitä on luvassa seuraavaksi...

httpv://www.youtube.com/watch?v=02XX2QgtFZ0

Meillä järjestäjillä oli paras seminaari ikinä. Siitä kiitos jokaiselle, joka mahdollisti tämän kaiken: Loistavat asiakkaamme, sponsorit (Cocovi, Puhdistamo, Health Force, Caneli Cafe&Shop, Green Room), vapaaehtoiset ja tietysti David Avocado Wolfe - Paras kiitos ikinä!

Innostavin terveisin

Ilkka, Tea, Christoffer, Heini, Suvi, Jaakko Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?