Rohkaisua juuri siihen mitä sinä haluat

Tässä postissa tarina siitä kuinka paljon yhden päivän valmennus voi vaikuttaa omaan elämään. Elämää ei välttämättä muuta yksi päivä, mutta elämääkin suuremmat muutokset tapahtuvat kun ajattelet ja uskot elämästäsi uudella tavalla. Reilu vuosi sitten järjestimme ensimmäisen Uskalla Innostua - Saa mitä haluat -valmennuksen. Sen tarkoitus oli antaa rohkaisu siihen, että osallistujat uskaltavat toteuttaa unelmiaan ja elämäänsä juuri haluamallaan tavalla. Rohkaisun lisäksi halusimme jakaa hyviä ideoita ja keinoja siihen, että valmennuksen anti ei jää vain rohkaisuksi vaan auttaa toteuttamaan unelmia joka päivä.

Nyt vuoden jälkeen meillä on ollut ilo saada postia valmennukseen osallistuneilta ja kuulla mitä valmennuksen jälkeen on tapahtunut. Kuulumiset ovat yleensä erittäin innostavia ja tämä yksi vielä erityisen paljon. Haluamme jakaa hänen postinsa sinulle, koska pelkästään tämän lukeminen rohkaisee sinuakin toteuttamaan omaa elämääsi juuri niin kuin sinä haluat.

"Hei,

siitä on nyt noin vuosi kun istuin teidän kurssilla, ns. pelko persiissä ja enkä osannut saada tai haluta sitä mitä toivoin. Lupasin kurssien päätyttyä ilmoittaa ja kertoa itsestäni.

Kun tulin kurssillenne, minulla oli juuri aloitettu pienimuotoinen yritys työttömyyden seurauksena (tuotannolliset ja taloudelliset syyt -lappu kourassa irtisanomisperusteena). Olin juuri päässyt kunnallispolitiikkaan ja vihreä sekä epävarma. Kurssinne jälkeen, en voinut kuvitella tai uskoa, että asiat menevät juuri niin, miten Te Rakkaat ja tukevat ihmiset minulle kerroitte, koko tiimi.

Kerron nyt seuraavaa kuulumisistani: Minulla on tällä hetkellä hyvin stabiili oma yritys, joka työllistää 5 henkilöä sekä itseni. Kunnallispolitiikassa olen tehnyt historiaa, puolueen kannalta, olen historian ensimmäinen nainen tällä paikkakunnalta joka valittiin puoluekokous ehdokkaaksi ja pääsin sinne. Politiikassa olen myös ensimmäinen nainen tältä alueelta ja kyseisestä puolueesta, joka valittiin tuleviin eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi. Ja minut hyväksyttiin ehdokkaaksi puoluepiiristä ja olen matkalla tuleviin eduskuntavaaleihin. On historiaa, jos sinne pääsen.

Haluan kertoa kuulumiseni teille,koska olin epäilevä kurssinne jälkeen siitä voiko todella saada sitä mitä haluaa ja toivoo, ja olitte oikeassa. Kaikki vain avautui eteeni, senkun poimin ja kiitos kuuluu teille hyvät ystävät.

Käyttäkää tätä esimerkkinä heille, jotka ovat epäileviä lähtiessänne kurssilta. Sen minkä oppi teidän kurssilla, mietti asiaa ja piti sen lähellä sydäntä, antoi vapauden tahtoa ja haluta, avasi elämässä mielenkiintoisen, rikkaan ja rakkaan tien sekä turvallisen, jota voi tallustaa vaikka ilman kenkiä.

KIITOS HALEJA TEILLE!!!! Kerron teille joskus lisää, miten matkani jatkuu... Ja muistan joka päivä hymyillä, sillä tiedän mitä haluan... Ja viikkokirjeenne joka ikisen olen lukenut!"

Tmi Fairytales Jaana Pulkkinen

Tämän vuoden viimeinen Saa mitä haluat -valmennus järjestetään tulevana viikonloppuna 20.11.2010. Tässä valmennuksessa tulemme keskittymään siihen miten sinä voit tehdä jokaisesta päivästä parhaan ja olet onnellinen joka päivä. Paikkoja on rajallinen määrä-  Katso lisää täältä.

Olemme vielä tänä vuonna yhteydessä kaikkiin Saa mitä haluat -valmennukseen osallistuneisiin. Haluamme tietää mitä sinulle kuuluu. Sen lisäksi haluamme antaa jokaiselle osallistujalle jotain mistä on varmasti hyötyä elämässäsi siihen, että voit toteuttaa elämääsi juuri niin upeana kuin haluat.

Elämä ja maailma on olemassa. Siitä voi tehdä kirkasta, loistokasta ja rikasta täynnä kaikkea kimaltelevaa. Se voi myös olla pienellä liekillä elämistä omassa hiljaisuudessa. Tai mitä tahansa näiden kahden väliltä. Nyt kun täällä ollaan ja eletään niin miksei tehdä siitä samalla parasta mahdollista ja juuri sinulle sopivaa.

Elämä on hyvää mitään tekemättäkään. Jos se ei vielä tunnu siltä, niin omaan kokemukseesi voit vaikuttaa tekemällä oikeita asioita ja silloin elämä on ihan toisenlainen hyvä kokemus. Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?

Uskalla Innostua - Saa mitä haluat -valmennus 20.11.2010 Helsinki Sokos Hotel Presidentti