National Achievers Congress - Tony Robbins ja Sir Richard Branson Lontoossa

Tässä artikkelissa on tietoa tulevasta National Achievers Congressista sellaisille, joilla jo on lippu ja seminaarista kiinnostuneille. Vuoden alussa kuulimme uskomattomasta mahdollisuudesta päästä todella menestyneiden ihmisten seminaariin Lontoossa todella edullisesti. Innostuimme itse heti tästä mahdollisuudesta ja kerroimmekin siitä viikkokirjeessä ja Facebookissa. Järjestämme vuosittain seminaarimatkoja ulkomaille, mutta ajattelimme, että tämä ei kuuluisi ohjelmaan. Seminaarista on kuitenkin nyt niin paljon puhetta, että haluan antaa useammille ihmisille mahdollisuuden kuulla siitä ja osallistua. Vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen seminaarimatkamme, niin haluamme kuitenkin auttaa kaikkiamatkaan lähteviä järjestelyissä lippujen ja majoitusten suhteen. Tässä postissa tietoa niistäkin.

Mistä tässä sitten oikein on kyse?

Olen huomannut ja oppinut, että maailmassa todella vaikuttaa paljon se kenen kanssa viettää aikaansa, ketä kuuntelee ja kenen uskomuksia ottaa itselleensä käyttöön. Tämä tuleva National Achievers Congress kerää paikan päälle taatusti mielenkiintoisia ja elämässä eteenpäin kulkevia ihmisiä. Juuri sellaisia, joiden seurassa monia asia muuttuu itselleenkin mahdolliseksi. National Achievers Congressissa on erityisesti kyse verkostoitumisesta, uusien ideoiden jakamisesta ja uusien ihmisten tapaamisesta. Samasta syystä järjestämme myös Suomessa isompia tapahtumia, kuten tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa Create Your Own Success ja Next Step with Joseph McClendon -seminaarit.

National Achievers Congressissa (pitäisiköhän lyhentää suoraan NAC) nähdään lavalla kolmen päivän aikana useita nimekkäitä henkilöitä, joista itseäni kiinnostaa eniten Sir Richard Branson. Hän on yksi maailman menestyneimpiä liikemiehiä ja hyvin mielenkiintoinen ihminen. Jos esimerkiksi unelmasi on käydä avaruudessa, niin tämä mies pystyy auttamaan sinua. Uskon, että tälläinen kaveri voi opettaa kenelle tahansa jotain merkittävää elämästä. Ei siis vain bisneksestä, vaan elämästä. Menestyminen liike-elämässä vaatii monen muun asian lisäksi hyviä ihmissuhdetaitoja ja oman ajatusmaailman hallitsemista. Näistä kummastakin on hyötyä kenelle tahansa elämässä. Merkittävää tässä seminaarissa on se, että en ole koskaan aikaisemmin kuullut Bransonin puhuvan missään - Todella ainutlaatuista!

Wikipediassa lukee näin:

"Sir Richard Charles Nicholas Branson (s. 18. heinäkuuta1950) on brittiläinen liikemies ja seikkailija, joka tunnetaan Virgin-brändistään. Kuningatar Elisabet II aateloi hänet 1999 kyvyistään ja yritteliäisyydestään Yhdistyneen kuningaskunnan hengessä.

Branson on Ison-Britannian seitsemänneksi rikkain Sunday Timesin Rich Listillä 2005. Branson on esiintynyt itsenään useissa televisiosarjoissa, kuten FrenditBaywatch ja Fox Broadcasting Companyn tosi-tv-sarjassa The Rebel Billionaire."

 

Muita merkittäviä henkilöitä paikan päällä on maailman kuuluisimpiin valmentajiin kuuluva Tony Robbins, jonka Breakthrough - Läpimurto elämässä -TV-sarjaa esitetään nyt Suomessakin ja The Secrets of the Millionaire Mind -kirjan (yksi suosikeistani!) kirjoittaja T. Harv Eker. Lisäksi on noin 10 muuta puhujaa. Vaikka seminaari on kolmipäiväinen, niin yhdellä puhujalla tuskin on kovin suurta osuutta. Jokatapauksessa on tulossa kolme erittäin mielenkiintoista päivää niille, jotka ovat paikan päällä.

Jos haluat mukaan...

Vaikka siihen on vielä reilusti aikaa niin suosittelen, että varaat itsellesi jo vähintäänkin lipun ja majoituksen. Varsinkin seminaaripaikan lähellä olevat hotellit täyttyvät nopeasti ja itseasiassa kun juuri tarkistin asiaa, niin siellä on jo aika täyttä.

Tälle matkalle emme varaa mitään erityistä hotellia tai lentoja, mutta voimme auttaa sinua matkan järjestelyissä ja jos tarvitset paikan päällä jotain niin voimme auttaa, tai vähintäänkin yrittää olla avuksi.

Tässä yleistä tietoa seminaarista ja myös majoituksista. Seminaaripaikka on monelle suomalaiselle tuttu Tony Robbinsin Unleash the Power Within -seminaarista menneiltä vuosilta.

Seminaarin kotisivu: www.nationalachieverscongress.co.uk Ajankohta: 2.-4.7.2011 Seminaaripaikka: Excel London Exhibition Centre Lennot suosittelen varaamaan hyvissä ajoin esimerkiksi täältä. Nyt meno 1.7. ja paluu 5.7. alkaen 151 euroa (22.3.2011)!

Olen varannut meidän tiimille majoituksen Ibis hotellista. Ensimmäiset kaksi yötä (1.-3.7.2011) olemme reilun kahden kilometrin päässä seminaaripaikalta (pääsee kävellen tai junalla perille) ja seuraavat kaksi yötä ihan seminaaripaikan vieressä.

Tässä linkit hotelleihin: Hotelli 1 - Ibis London Docklands Hotelli 2 - Ibis London ExCel Docklands

Kaikki Excel Centerin välittömässä läheisyydessä olevat majoitusvaihtoehdot löydät täältä Jos sinulla on kysyttävää matkaan liittyen tai haluat lähteä meidän kanssa samassa porukassa, niin ota yhteyttä tiimiimme tiimi@uskallainnostua.fi. Liput ovat alkaen 267 euroa (hinta nousee seminaaria lähemmäksi mentäessä, varmista tämän hetken hinta asiakaspalvelustamme). Järjestäjän sivuilla on tarkemmin kerrottu lipuista ja hinnoista. Huomaathan, että siellä hinnat ovat Englannin punnissa ja ilman paikallista arvonlisäveroa 20%. Olemme yhteistyössä järjestäjätahojen kanssa, joten voimme auttaa sinulle liput helposti.

Tänä vuonna riittää Suomessa, Euroopassa ja maailmalla paljon innostavia tapahtumia. Emme suosittele, että yhden ihmisen kannattaa osallistua kaikkiin. Tälläiset tapahtumat ovat vieneet minua vauhdilla elämässä kohti sellaisia asioita mitä haluan ja olen saanut luottamusta ja varmuutta itseeni. Samoin on käynyt muille tiimiläisillemme. Suosittelenkin, että mietit mihin sinä haluat elämässäsi mennä ja valitset sivuiltamme sellaisia tapahtumia, jotka vaikuttavat merkittävimmiltä oman elämäsi kannalta.

Innostavaa viikon jatkoa!

 

Innostavin terveisin Ilkka Valmentaja / Uskalla Innostua

Ilkka Koppelomäki on NLP-kouluttaja sekä henkilökohtainen mielenvalmentaja. Uskalla Innostua -blogissa Ilkka jakaa ajatuksiaan, ideoita ja työkaluja siihen miten voit elää entistä parempaa elämää. Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! ->Tilaa viikkokirje