Superfoodeja ja smootiloita

Kommentoithan alle,mikäli tämä teksti herättää sinussa ajatuksia, ideoita tai kumpiakin!

On ollut mielenkiintoista nähdä kuinka yhdessä vuodessa tapahtuu paljon. Superfoodit ovat nousseet jo nyt isoon suosioon ja ihmisten tietoisuuteen. Tai vähintäänkin puheenaiheeksi. Vuosi sitten kun kysyin valmennuksessa ihmisiltä superfoodeista, niin harva tiesi mistä on kysymys. Eilen kun kysyin samaa Saa mitä haluat -valmennuksessa niin aihe oli jo lähes kaikille tuttu.

Ravinnolla on iso merkitys ihmisen elämässä ja uskon sen olevan yksi suuri syy siihen, miksi en ole viimeisten vuosien aikana sairastellut kuten aikaisemmin. Jo pienillä muutoksilla ruokavaliossa ja sen lisäksi omissa ajatuksissa saa merkittäviä muutoksia aikaan omassa hyvinvoinnissa. Olen huomannut, että moni ihminen alkaa miettimään omaa elämäänsäkin enemmän kun on ensiksi tutustunut ravintoon ja miten sen laadulla on merkitystä. Toiset taas (kuten minä) ovat alkaneet itse miettimään ensiksi omaa elämää yleisesti, omia uskomuksia ja ajatuksia ja sitä kautta tutustuneet myös ravintopuoleen. Kumpikin polku näyttää toimivan oikein hyvin.

Noin vuosi sitten tapasin Olli Postin a.g.a Viidakkomiehen välityksellä Pessi Peuran. Pessistä jäi heti mieleen hänen innostus ja tahto kehittyä ja viedä omia unelmiaan eteenpäin. Pessi pitää myös Liekeissä -blogia ja tämän miehen seurassa itsekin sytyn isompiin liekkeihin. Viime syksynä näimme valmennuksen merkeissä ja Pessi kertoi, että aikoo perustaa Suomen ensimmäisen smootilan Jyväskylään ja sen nimeksi tulee Shasa.

Mikä on Shasa ja smootila? Lainasin tämän Shasan Facebook-sivuilta:

"Shasa on smoothie barin, kahvilan ja kaupan sekoitus eli smootila. Maailman ensimmäinen smootila. Tarjoilemme smooteja(smoothie), luomukahvia ja - teetä, itse tehtyä raakasuklaata ja myymme smooteissa käytettäviä superfoodeja mukaan. Pessi, Aki ja Joona perustivat maailman ensimmäisen smootilan Jyväskylään marraskuussa 2010."

Vaatii todellakin rohkeutta ja innostusta luoda jotain näin uutta Suomeen. Nostan hattuani (tällä kertaa pipoa) näille kavereille. Ei siis pelkästään puhetta jostain, vaan oikeata toimintaa ja tuloksia. Tälläiset hyvät ideat vaativat kannustusta ja tsemppausta. Tästä voi joko ottaa mallia ja tsemppiä itselle omien unelmien toteuttamiseen tai sitten todeta vain, että helppohan se noiden on kun niillä on sitä ja tätä. Todellisuudessa meillä jokaisella on samanlaiset mahdollisuudet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pääsin vihdoin käymään elämäni ensimmäistä kertaa smootilassa Tampereella. Laadukkaan ruuan lisäksi Shasasta saa myös parempaa palvelua kuin monesta suomalaisesta a la carte ravintolasta!

Jos olet käynyt Shasassa niin kerro kommentteihin, miksi sinne kannattaa mennä?

Mitä ne superfoodit nyt sitten taas olikaan... Tässä videolla Pessi esittelee Tampereen Shasaa ja erilaisia superfoodeja. Jos haluat tutustua superfoodeihin tai terveelliseen ruokaan, jonka jälkeen voit hyvin, niin voin suositella Shasaa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-Um5W7PB9XA

Mikä tässä postissa innostaa sinua? Kiitos kun kerrot muillekin :)

 

Innostavin terveisin Ilkka Valmentaja / Uskalla Innostua

 

Ilkka Koppelomäki on NLP-kouluttaja sekä henkilökohtainen mielenvalmentaja. Uskalla Innostua -blogissa Ilkka jakaa ajatuksiaan, ideoita ja työkaluja siihen miten voit elää entistä parempaa elämää. Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! ->Tilaa viikkokirje