Kenen kanssa sinä olet

Bongasin juuri Facebookista Jim Rohnin jutun. Yksi asia mikä eniten vaikuttaa elämäämme on ne ihmiset kenen kanssa päivittäin ja viikottain vietämme aikaamme. Jim Rohnin mukaan meidän kannattaa jatkuvasti kysyä itseltämme ketä ympärilläni on? Mitä he tekevät minulle? Mitä he ovat saaneet minut lukemaan? Mitä he ovat saaneet minut sanomaan? Mihin he ovat saaneet minut menemään? Mitä he ovat saaneet minut ajattelemaan? Ja kaikkein tärkeimpänä: Minkä he ovat minusta tehneet? Ja sen jälkeen on hyvä kysyä, että onko tuo kaikki okei?

"You must constantly ask yourself these questions: Who am I around? What are they doing to me? What have they got me reading? What have they got me saying? Where do they have me going? What do they have me thinking? And most important, what do they have me becoming? Then ask yourself the big question: Is that okay? Your... life does not get better by chance, it gets better by change." - Jim Rohn (1930-2009)

Voit vaikuttaa elämääsi monella tapaa. Yksi voimakkaimmista keinoista on se, että mietit kenen kanssa vietät aikaasi. Kun mietit sitä elämää mitä haluat elää, niin kannattaa miettiä ketkä ihmiset voisivat olla sinun apuna ja tukenasi sen elämän luomisessa ja tekemisessä.

Kesä on myös iloista aikaa tavata aivan uusia ihmisiä. Rohkeasti uusiin paikkoihin ja voit tavata ihan kenet vain.

Nyt minä menen ainakin rannalle, tervetuloa moikkaamaan!

Innostavin terveisin, Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?