Tunne enemmän ja nauti elämästä

Elämä voi olla selviytymistä ja puurtamista. Se voi olla velvollisuuksia ja tekemättömiä töitä. Tai sitten jotain aivan muuta. Tällä videolla suuria nautinnon hetkiä niinkin arkisessa asiassa kuin kadun tallaamisessa... httpv://www.youtube.com/watch?v=4cfmHGtrSNk

Koska en huomannut videolla kertoa mikä niissä kengissä on erikoista, niin niiden salaisuus on se, että niillä käveleminen vastaa paljain jaloin kävelemistä. Kenkien pohjat on tosi ohuet, joten niiden läpi tosiaan tuntee mitä kenkien alla on.

Tänään olin käymässä Helsingin keskustassa ja rikoin omia rajojani. En ole koskaan kuvitellutkaan, että voisin kävellä paljain jaloin keskellä kaupunkia. Tänään sain siihen oivan mahdollisuuden kun en halunnut laittaa hiekkaisia jalkoja uusiin kenkiin. Niinpä sitten tallasin Aleksanterinkatua ja Mannerheimintietä pitkin paljain jaloin. Olen kotoisin Multialta, mutta ystäväni huomautti, että nyt olen aito paljasjalkainen helsinkiläinen:D

Kun kaupungissa tallailu tuntui mukavalta niin mietin mihin en uskaltaisi mennä sen takia, että mietin mitä muut ajattelisivat siitä...Hetken mietinnän jälkeen totesin, että mieleni vastustaa Kampin ostoskeskusta; Sinne siis.

Lähtökohta oli tämä: Luulin, että kaikki katsoisivat minua oudosti, koska kävelen keskellä kaupunkia paljain jaloin. Kaupunkikävelyn tuloksena voisin sanoa, että todennäköisesti kukaan ei edes huomannut sitä. Ei edes ostoskeskuksessa. Jälleen kerran olen todistanut vähintään itselleni, että voin tehdä enemmän kuin mielessäni uskon ja seuraavalla kerralla mietin taas kerran entistä vähemmän sitä mitä muut ovat mieltä siitä mitä teen. Toivottavasti tämä luolamiehen aikaisen tavan kokeileminen jollakin asteella rohkaisee myös sinua tekemään juuri sitä mitä haluat välittämättä muiden mielipiteistä.

Niin ja kommenttina vielä videoon liittyen... Paljain jaloin kävely tuottaa asteittain jopa vielä enemmän nautintoa, koska voi tuntea kaiken mitä jalkojen alla on. Joissakin kohdissa se oli vähän liikaakin. Feelmaxit on siis edelleen kova juttu. Ennemmin tunnen maan jalkojen alla kuin pelkät kengät jalassani.

Nautinnollista kesää edelleen:)

Innostavin terveisin, Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?