Uusi elämä. Uusi ajatus. Uusi blogi.

Omassa elämässäni on tapahtunut viimeisen viiden vuoden aikana hurjasti muutoksia. Tämän blogin alkuperäinen tarkoitus on ollut jakaa tietoa ja ajatuksia tapahtumista, joissa käymme. Nyt haluan tehdä tähän muutoksen. Tämä jatkuu edelleen Uskalla Innostua -blogina, mutta tulen avaamaan asioita paljon henkilökohtaisemmin ja myös tuomaan peliin enemmän omaa henkilökohtaista elämääni. Olen käynyt ennen ja jälkeen Uskalla Innostua -tiimin synnyttämisen jälkeen kymmenittäin erilaisia seminaaria ja valmennuksia, jotka ovat muuttaneet elämääni merkittävästi. Haluan jakaa sinulle sitä mitä olen kokenut ja miten elämäni on muuttunut ja muuttuu jatkuvasti. En ole aikaisemmin tavallaan uskaltanut kertoa asioita näin julkisesti, mutta nyt koen olevani valmis siihen. Yritin jo aikaisemmin keväällä tätä, mutta silloin se ei onnistunut. Aion kirjoittaa elämästäni, ajatuksistani ja siitä mitä mieleeni juolahtaa aivan vapaasti. Aion unohtaa kirjakielen ja kieliopin siltä osin, että tästä eteenpäin on tekstin syntyminen ja asioiden jakaminen tärkeämpää kuin se miten oikein se on kirjoitettu. En tiedä miten elämää pitäisi elää. Uskon, että ei ole mitään miten tämä pitäisi elää. En siis sano mitä sinun pitäisi tehdä, mutta tämä tarjotkoon ajatuksia siitä miten omaa elämääni toteutan. Jos siitä on sinulle apua, niin hyvä. Jos ei, niin löydät varmasti parempaakin luettavaa, tai jotain muuta käyttöä ajallesi. Uskalla Innostua -blogi voisi olla pelkästään uskalluksesta ja innostuksesta. Melkein kaikkeen mitä teen liittyy nuo kaksi asiaa. Mua kiinnostaa erityisesti myös ravinto, energia, hörhöt asiat, kaikki uusi ja mielenkiintoinen. Tämä ei siis tule olemaan kovin yksipuolista, vaan ennemminkin aika kaiken kattava kattaus. Oma elämäni on kokenut viimeisen vuoden aikana ja varsinkin viimeisten kuukausien aikana hurjia muutoksia, vastoinkäymisiä, taistelua oman mielen ja tunteiden kanssa ja paljon muuta. Nyt tuntuu siltä, että on alkanut uusi jakso elämässä. Uusi elämä. Siitä myös tämä blogi ihan uudella tavalla. Uusi elämä syntyköön uusista ajatuksista ja täällä aion synnyttää uusia ajatuksia jatkuvasti uudistuvaan elämään.

Oma fiilis on nyt se, että tuli vielä melko kankeata tekstiä. Jos on tottunut jotain tekemään jollakin tavalla pitkään, niin muutos ei tapahdu hetkessä. Päätös muutoksesta tapahtuu kuitenkin hetkessä. Palaute voi antaa suuntaa ja ohjata tätä mun kirjoittelua jonkin verran. Nyt täällä ei voi edes näyttää minkäänlaista peukkua mihinkään suuntaan, mutta heti kun median pojat palaa lomilta niin pyydän, että saadaan peukkujärjestelmä käyttöön.

Koska tää on edelleen Uskalla Innostua -blogi, niin juuri tänään olen innoissanin niistä ihmisistä ketä elämässäni on juuri tällä hetkellä. Tänään pääsen 1,5 kuukauden tauon jälkeen Hanna Tuomelan laulutunnille. Yksi tunti hänen kanssaan antaa energiaa vähintään kuukaudeksi eteenpäin ja nyt aion käydä tunnilla vähintään kerran tai kaksi viikossa. Musta ei ole tulossa laulajaa, mutta kerron jossain sopivassa vaiheessa mistä ihmeestä on kysymys. Joka tapauksessa laulutunnit on aina viikon parhaita tunteja ja niitä, jotka tarjoaa mulle elämään innostusta. Jos sun viikossa ei ole mitään sellaista mikä antaisi kunnon innostus-energia-fillis -potkun, niin suosittelen miettimään sellaisen. Tänään on hyvä päivä :)

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje