Uskalla Innostua -viikkokirje 15.4.2009

USKALLA INNOSTUA -POSTIAPiristämässä päivääsi ja muistuttamassa mahdollisuuksistasi Huhtikuu 2009 vko 16, nro 60 .........................................................................................................

Terve!

Mitä hyvää pääsiäiseesi kuului?

Itse istuin pyhien aikaan lähes 2000 kilometriä autossa – ratin takana ja välillä kyydissä.

Silloin kun on paikassa ja tilanteessa, jossa ei voi tehdä muuta kuin istua paikalla, niin se antaa aikaa jota meillä harvoin on.

Usein kuulee ihmisten valittavan, kun joutuu odottamaan tai jonottamaan.

Koska useinkaan jono ei mene yhtään sen lujempaa, vaikka kuinka pyörisimme paikallaan ja mielessä kyselisimme, että miksei tämä jo mene, niin nyt voit kokeilla jotain muuta.

Ota nuo hetket käyttöösi itsellesi niin, että käytät sen ajan jollakin sinulle hyödyllisellä tai sopivalla tavalla.

Itse suosin seuraavia: - Rauhallinen hengittäminen ja mielen tyhjentäminen – antaa virtaa loppu päivään ja kirkastat ajatuksiasi. Voit rentoutua missä asennossa tahansa. - Suunnittelet loppupäivän ohjelman. - Ratkaiset ongelman, jota et vielä ole ratkaissut. - Ajattelet niitä, joita et ole muistanut ajatella. - Visualisoit tavoitteitasi. - Mietit valmiiksi, miten voit tuoda jotain hyvää sille ihmiselle, jonka pian tapaat joko jonottamassasi paikassa tai muuten. - Viihdytät muita jonottajia. - Kokeilet miten paljon pystyt nauttimaan pelkästä paikallaan olosta (Yleensä se on paljon enemmän kuin pystyt kuvittelemaan)

Nämä ovat vapaasti sinun käytettävissäsi!

Mitä sinä tekisit?

***

AIKAMATKA

Olimme automatkalla ja minulle tarjottiin ruokaa vauvalusikalla.

Samaan aikaan kysyttiin, että oletko ennen syönyt vauvoille tarkoitetulla lusikalla.

Vastasin: “Tottakai! Olenhan minäkin ollut joskus vauva.”

Usein puhutaan siitä, kuinka lapset ovat niin avoimia ja innostuneita ja paljon muuta.

Muistatko sinä, että sinäkin olet ollut lapsi ja sinulla on sisälläsi sama erityinen kyky oppia uusia asioita ja asenne, jolla teet mitä vain, jotta sinä saat mitä haluat. Ja paljon muuta.

***

OPI PUHUMAAN ESPANJAA

Tämä kurssi tarjoaa sinulle päivässä aimoannoksen espanjaa!

Opi päivässä puhumaan espanjaa Lingua Spa -Kielikylpylässä, Helsingissä 25.4.2009 – ilmoittaudu ajoissa!

*** BOB PROCTOR LONTOOSSA

Yli 40 vuoden ajan tämä herra on ollut opettamassa ihmisille vetovoiman laista ja siitä, kuinka voimme muuttaa ajatuksiamme ja elämäämme.

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä kolmen päivän seminaariin katsomaan Bobia!

Katso lisää tästä.

Bob on tuttu mm. The Secret –elokuvasta.

Kaikki muut suosittelemamme tapahtumat löydät täältä.

*** POSITIIVISTA LUETTAVAA

T. Harv Ekerin “The Secrets of the Millionaire Mind” -kirjassa käydään läpi mm. asenne ja ajattelueroja, joita varakkailla ja ei niin varakkailla on.

Moni asia on kiinni siitä mitä ympäristömme on meille tarjonnut ja mihin olemme alkaneet uskoa. Tämä kirja saa mielesi avautumaan sille, mikä kaikki on mahdollista ja tunnistamaan niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Kirja sisältää joka osiossa tehtäviä, jotka muuttavat taloudellista tilannettasi parempaan.

Kirjan löysin halvimmalla täältä.

Tässä maailman tilanteessa suosittelen tätä kirjaa jokaiselle. Koska kirjaa ei ole suomeksi vielä, niin vielä parempi vaihtoehto on osallistua Varapuun Vaurastumisen perusteet -valmennukseen. Tampere ja Helsinki

Näitä tuotteita suosittelen erityisesti niille, joiden mielestä raha ei ole tärkeä tai raha on pahasta tai raha on kaiken pahuuden alku ja juuri. On aika muuttaa nämä käsitykset ja tehdä omasta elämästä paljon helpompaa. Siltikään sinun ei tarvitse olla yhtään sen rikkaampi kuin kukaan muu.

***

POSITIIVISTA KATSOTTAVAA

Löysin vanhojen DVD levyjen joukosta John Travoltan tähdittämän Ihmeiden aika –elokuvan.

Elokuvassa mies saa kyvyn, jolla hän oppii paljon nopeammin ja kaikki hänen aistinsa herkistyvät niin, että hän voi ennakoida jopa maanjäristykset.

Kuullostaa aika yliluonnolliselta oppia puhumaan portugalia 20 minuutissa. Mihin kaikkeen aivomme pystyvätkään, kun annamme niille enemmän tehoja käyttöön ja ennen kaikkea uskomme siihen, että pystymme oppimaan asioita nopeasti ja osaamme ratkaista kaikki ongelmat nopeasti, helposti ja vaivattomasti.

Vanha koira ei opi uusia temppuja. Tottakai oppii, jos haluaa.

***

Milloin olet viimeksi tehnyt jotain sellaista mistä sinä nautit erittäin paljon tai jotain sellaista mikä on sinusta ylellistä?

Varaa itsellesi säännöllisesti aika johonkin missä sinä saat nauttia olostasi ja saat tuntemaan itsesi niin, että sinulle kuuluu tavallista parempaa.

Se voi olla jotain pientä tai suurta. Ystäväni viettää ylellisiä kylpyhetkiä omassa kylpyammeessaan, itse käyn kunnon hieronnassa.

Löydä itsellesi tapoja nauttia elämästäsi vieläkin enemmän.

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi

P.S. Työntekemisen asenteesta artikkeli.

Tilaa viikkokirje Uskalla Innostua -etusivulta.