Blogi itsesi kehittämiseen

Aurinkoista päivää! Katselen kun aurinko paistaa ja kaksi koiraa leikkii innoissaan. Niillä ei tunnu olevan huolta mistään.

Perheen kissa makaa sohvan selkänojalla ja lekottelee auringossa. Täydellinen vastakohta touhuaville koirille. Miten se osaakin ottaa noin rennosti?

Naapurihuoneesta kuuluva lasten ääni kertoo ilosta. He osaavat nauttia hetkestä ja keksivät jatkuvasti uusia juttuja. He osaavat oivaltamisen taidon. Lapset tietävät mitä haluavat ja ovat valmiita pyytämään, niin monta kertaa, että saavat mitä haluavat. Heille kaikki on mahdollista, melkeinpä voisi sanoa, että itsestään selvää.

Nämä ovat niitä aiheita, joita tulen itse käsittelemään tässä blogissa - rentous, hetkessä eläminen ja nauttiminen, keskittyminen elämään - ei huoliin ja siihen, että kaikki on mahdollista, kun sinä uskot itseesi.

Käyn itse paljon koulutuksissa, seminaareissa ja valmennuksissa, luen ja katselen elokuvia laidasta laitaan. Jaan kokemuksiani näistä täällä ja tuon esiin parhaat jutut.

Mitä tahansa teenkin elämässä, pyrin nauttimaan siitä mitä teen ja tekemään valintoja, jotka vievät elämässäni kohti uusia asioita ja kohti uusia seikkailuja.

Oma elämäni on siis enemmänkin seikkailu. Tykkään toteuttaa ideoita, joita kuulen ympäriltä tai keksin itse.

Mitä sitten teenkin, niin minusta tärkeintä on, että yksinkertaisesti voi hyvin. Usein kuvitellaan, että siihen tarvitaan jotain isoja asioita tai paljon rahaa, mutta sinä voit voida hyvin missä tahansa oletkin ja ihan hetkessä. Mielessämme on paljon voimaa ja tutkin joka päivä innoissani, sitä kuinka mielemme toimii - mitä ajattelemme ja mihin nuo ajatukset johtavat.

En halua tehdä asioista monimutkaisia ja joku joskus suositteli minulle erästä kappaletta hyvän fiiliksen luomiseen. Annetaan hyvän kiertää eli tässä tuo kappale sinulle: Michael Bubble - Feeling good

Miten sinä luot itsellesi hyvän olon?

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi