Enter the Matrix: Homo Simplex ja Macho Therapy

*****************************VAROITUS*********************************Tämä juttu ei anna hirveästi niille, ketkä eivät tahdo kokeilla rajojaan elämässään. Tämä juttu soveltuu hyvin niille miehille ja naisille, jotka haluavat elää elämäänsä kokemusten ja irtiottojen avulla.

***********************************************************************

Pari vuotta sitten kuulin ensimmäistä kertaa sanat "Macho Therapy". Silloin järjestettiin Lapissa kurssi, johon sisältyi hurjaa menoa lumisissa maisemissa ja itseensä tutustumista. En päässyt itse tuolloin osallistumaan, mutta kiinnostus oli valtava. Näillä leireillä kuulemma yhdistyy extreme-liikkuminen, hyvä seura, huippuvalmennus ja hauskuus. Minusta aivan loistava yhdistelmä!

Tämän Macho Therapyn on luonut saksalainen "Human Decoder", Thomas Hertlein. Toistaiseksi olen tavannut Suomessa vasta kourallisen ihmisiä, jotka tietävät tästä kaverista, mutta jokainen joka on tavannut hänet on kertonut hänestä pelkkää parasta. Viime viikolla sain mahdollisuuden tutustua ennakkoon Thomas Hertleinin uuteen "Enter the Matrix" -sivustoon. Hänellä on ihan oma erilainen tyylinsä ja tapansa viedä ihmisiä elämässä eteenpäin. Erilainen kuulostaa minusta aina hyvältä, koska se antaa aina mahdollisuuden myös erilaisiin tuloksiin.

"Enter the Matrix" avautui koko kansalle nyt keskiviikkona 20.10.2010 klo 20.00. Kysyin ystävältäni Emmi Lahdelta, joka on töissä Thomas Hertleinilla, että mitä koko "Matrix" -sivusto pitää sisällään. Tässä hänen yksinkertaistettu vastaus:

"Matrixista" löytyy neljä pääsivua:

1. MachoTherapy on ehkä kiinnostavin. Se on käytännössä lifestyle / lifecoaching -valmennusta.

2. Human Decoding on systeemien lukemista eli matrixin koodien...oli se sitten keho tai yritys tms.

3. ReadTreatTherapy on wellbeing osasto - hammaslääkäreiden ja terapeuttien koti

4. Homo Simplex on filosofia kaiken takana...

Ja kaiken tämän takana on Thomas Hertlein.

Emmillä on oma blogi tuolla sivustolla: Se löytyy Macho Therapyn alta nimellä "Princess in training". Blogissa siis seurataan miten Emmistä tehdään tämän päivän prinsessaa MachoTherapyn avulla.

httpv://www.youtube.com/watch?v=e1rqgeWxGCU

Sivuilta löytyy paljon tavaraa (luettavaa ja katsottavaa), osa ilmaiseksi ja osa maksulla. Paljon videoita löytyy myös Thomaksen YouTube -kanavalta.

Erilaista ja kiinnostavaa - jotain mihin ainakin minä aion tutustua enemmän!

Enter the Matrix and find the human answer!

Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua ik@uskallainnostua.fi

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?