Salaisuuden kertaus - Viikkokirje nro 270

Uskon, että yksi tärkeimpiä asioita elämässä on se, että kertaat sitä, minkä olet oppinut jo kerran tai minkä tiedät jo. Käytännössä silloin voit oppia vielä enemmän siitä, mistä tiedät jo. 

Aiheeseen liittyen katsoin pitkästä aikaa uudestaan "The Secret -Salaisuus" -elokuvan. Olen aikoinani katsonut sen useita kertoja elokuvateatterissa, kun tiimimme toiminnan alkuaikoina esitimme sitä ympäri Suomen. Siltikin löysin elokuvasta taas aivan uusia kohtia.

Tuo elokuva inspiroi minua useita kertoja vuosia sitten ja sen ajatukset auttoivat, ja auttavat edelleen, toteuttamaan monia asioita elämässäni. Edelleenkin se inspiroi minua sai aikaan valtavan potkun eteenpäin.

"Jos tiedät, että jokin toimii elämässäsi sinun kohdallasi, niin muista käyttää sitä samaa tekniikkaa uudestaan."

Jos haluat muutosta elämääsi, niin et saa sitä aikaan valittamalla. Siinä ei auta ikävät tunteet ja kiroilu. Ne kuitenkin sallitaan jokaiselle. Yleensä elämässä on useita vaiheita ja siihen kuuluu myös ns. rimpuiluvaihe. Se vaihe täytyy tajuta jossakin vaiheessa lopettaa ja jättää taakse. 

Miten sitten siirtyä eteenpäin? - Kokeillaan Salaisuutta. Tämä on nyt oma versioni siitä.

1. Mieti mitä haluat ja mitä et halua. 
- tämä kuulostaa liiankin yksinkertaiselta, mutta on ollut yksi merkittävimpiä voimia, joka on vienyt minua eteenpäin. Tee se joka päivä.

2. Päätä, mitä sinä haluat. 
- Päätös muuttaa asiat ja muutoksen todelliseksi mielessäsi. Tee oikea päätös.
- On eri asia haluta jotain ja päättää saada se. Olen huomannut näiden eron monta kertaa viimeisten vuosien aikana. Kokeile, jotta tiedät.

3. Visualisoi se mielessäsi. Kerro se itsellesi ja muille.
- Näe mielessäsi se, mitä haluat. Ei sitä, mitä et halua. Mieli menee helposti siihen, mitä et halua. Todella helposti. Siksi sinun tulee harjoitella paljon sitä, että näet mielessäsi sen, mitä sinä haluat. Joka päivä.
- Kerro itsellesi mielessäsi ja vakuuttavalla äänellä ääneen se, mitä haluat. Kerro siitä myös muille. Mitä enemmän puhut siitä, niin sitä lähempänä olet jo toteutumista. 
- Visualisoi haluamasi tilanne joka päivä ja puhu siitä joka päivä. 

4. Valmistaudu ottamaan vastaan se, mitä haluat.
- Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee jo uskoa siihen, että sinä tulet saamaan sen, mitä haluat. 
- Huomioi, että siihen voi mennä aikaa paljonkin. Päiviä, viikkoja, kuukausia tai vuosia, riippuen siitä, mistä on kyse. 

5. Tee oikeita asioita. 
- Tee joka päivä jotain, mikä johtaa sinua lähemmäksi sitä, mitä sinä haluat.
- Älä jää odottamaan tai luule, että sinun ei tarvitsisi tehdä mitään. Kaikessa ei välttämättä tarvitsekaan, mutta onnistut takuulla silloin, kun teet itse ja vastaat siitä, että saat sen, mitä haluat.
- Tässä olen itse sortunut usein siihen, että teen paljon, mutta en välttämättä niitä oleellisimpia asioita. Mieti hetki ennen kuin teet ja tee sitten se, mikä on tärkeintä.

6. Varmista, että sinulla on hyvä tunne.
- Sinun hyvistä tunteista vastaat sinä. Juuri sinä itse.
- Kun sinulla on hyvä tunne joka päivä, niin kutsut lisää hyvää luoksesi. 
- Mitä paremmalta sinusta tuntuu, niin sitä parempia tuloksia voit saada aikaan. Vastaavasti huonoilla tunteilla blokkaat hyvää tulemasta elämääsi.
- Muista, että pelkät hyvät tunteet eivät kuitenkaan riitä, vaan sinun tulee myös tehdä niitä oikeita asioita.

 

Ilkka Koppelomäki

 

Tilaa viikkokirje tästä:
Yhteystietosi ovat meillä turvassa: Emme myy tai anna niitä eteenpäin ilman lupaasi.

   Lupaamme:

  • Lähettää viestin joka viikko
  • Lähettää viestin vain ja ainoastaan kerran viikossa
  • Kertoa sinulle hyviä vinkkejä ja linkkejä itsesi kehittämiseen
  • Tuoda piristystä ja innostusta elämääsi
  • Palkita sinut tilaajana tarjouksilla ja mahdollisuuksilla ensimmäisenä sekä meidän että muiden valmennuksiin, tapahtumiin tai muihin tuotteisiin
  • Voit keskeyttää tilauksen tai muokata tietojasi milloin vain jokaisesta viestistä löytyvän linkin avulla