Miten saada miljoona universumilta? - Viikkokirje nro 273

Tuntuuko sinusta (välillä) siltä, että et saa kaikkea, mitä haluaisit? 

Tämä on lause, jonka sattumalta kuulin tänään aivan toisesta seminaarista: "Jos haluat, että universumi antaa sinulle miljoona euroa, niin sinun tulee antaa ensiksi universumille miljoona euroa." En voi kertoa sinulle, miten saada miljoona universumilta, koska minä en ole saanut. Tuo lause kuitenkin oli mieheltä, joka on tehnyt sen.

Jos muuten raha tai sen suuruus tässä häiritsee sinua, niin mieti, MIKSI se tekee niin. Voit kuitenkin korvata tuon summan millä tahansa haluamallasi summalla, tai muuttaa sen joksikin muuksi, mitä haluat. Esimerkiksi, jos haluat universumilta rakkautta, niin sinun tulee ensiksi antaa universumille rakkautta.

Palaan kuitenkin raha esimerkkiin, koska se on konkreettisempi. On nimittäin vähän vaikeampi mitata, että kuinka paljon on antanut rakkautta ja saanut sitä kuin, että montako euroa on tililläsi.

Kuvitellaanpa, että haluaisit tuon miljoona euroa. Jotkut vastustavat tätä ajatusta hirveästi ja saattavat väittää, että eivät halua noin suurta määrää rahaa, mutta siltikin saattavat samaan aikaan jättää lottokupongin, koska juuri nyt on miljoonapotti. Joten palataan edelleen miljoonaan euroon.

Mitä sellaista sinä voit tehdä, joka on miljoonan euron arvoista?

Ystäväni Varapuun Mikko on joskus sanonut, että hyvä uutinen on se, että suurin osa ihmisistä on elämänsä aikana tienannut miljoona euroa. Huono uutinen on se, että harvalta on jäänyt siitä mitään tilille.

Ongelma yleensä on, että asiat tulisi saada mahdollisimman nopeasti ja kun et pysty kuvittelemaan, että miten niin lyhyessä ajassa pystyy tekemään niin paljon, niin unohdat koko asian. Mutta entä, jos tiedät varmuudella alusta asti, että sinulla on aikaa juuri niin paljon kuin tarvitset. Lisäksi voit olla varma, että onnistut, kun ennemmin tai myöhemmin olet oppinut tekemään tarpeeksi oikeita asioita haluamasi elämän tilanteen saavuttamiseen.

Jos sinä haluat miljoona euroa, niin teetkö tällä hetkellä asioita niin, että se palkittaisiin miljoonalla eurolla tai vaikka jollakin osalla siitä?

Jos ajattelet työtäsi ja palkkaasi, niin teetkö tällä hetkellä töitä oman palkkasi eteen? Ja nyt en tarkoita tuntimäärää. Tunneilla ei useinkaan ole niin paljon merkitystä, vaan sillä että miten käytät ne.

Minulle tuo miljoona euroa avasi sen, että teen oikeasti hyvin vähän asioita rahasta. En mieti, että saisin miljoonia. Se on myös suora syy siihen, miksi universumi ei ole vielä maksanut minulle miljoonia. En odota sellaista, niin miksi niin tapahtuisikaan. Jos mietin asiaa niin, että haluan miljoonan, niin automaattisesti mieleni alkaa keksimään erilaisia asioita, mitä voin tehdä, jotta universumi voisi tuoda minulle enemmän.

Mieleeni tulee ajatuksia, kuten...

- miten rikastuttaa enemmän muiden ihmisten elämää (jos en ole valmis jakamaan sitä, mitä minulla on niin, miksi ansaitsisin yhtään enemmän)
- miten rikastuttaa enemmän omaa elämääni (miksi universumi antaisi minulle mitään, jos en osaa nauttia siitä)
- miten auttaa ihmisiä tekemään enemmän mahdottomia asioita
- miten auttaa ihmisiä joka päiväisessä elämässä
- miten luoda arvoa omaan ja jokaisen kohtaaman ihmisen elämään
- miten luoda arvoa kaikkeen siihen, mitä teen ja miten luoda sitä lisää

Kysymykset, joita kysyt itseltäsi määrittävät todellakin elämääsi.

Jos haluat universumilta miljoonan tai ihan mitä tahansa, niin mene peilin eteen ja katso itseäsi. Mitä todella uskot saavasi sillä, mitä ja miten teet tällä hetkellä elämässäsi?

Uskon, että universumi antaa sinulle sitä enemmän, mitä vähemmän sinä keskityt vain itseesi ja mitä enemmän tuomaan hyvää ympärilläsi oleville.

Mieti siis, mitä hyvää voit konkreettisesti tuoda ympäristöösi? Mitä suurempaan ympäristöön vaikutat, niin sitä isompi vaikutus sillä on myös siihen, mitä tulee takaisin. 
Mieti, mitkä olisivat 1, 2 tai 3 sellaista asiaa, mitkä voit viedä jollakin tapaa käytäntöön jo heti tänään!

 

Ilkka Koppelomäki

 

Tilaa viikkokirje tästä:
Yhteystietosi ovat meillä turvassa: Emme myy tai anna niitä eteenpäin ilman lupaasi.

   Lupaamme:

  • Lähettää viestin joka viikko
  • Lähettää viestin vain ja ainoastaan kerran viikossa
  • Kertoa sinulle hyviä vinkkejä ja linkkejä itsesi kehittämiseen
  • Tuoda piristystä ja innostusta elämääsi
  • Palkita sinut tilaajana tarjouksilla ja mahdollisuuksilla ensimmäisenä sekä meidän että muiden valmennuksiin, tapahtumiin tai muihin tuotteisiin
  • Voit keskeyttää tilauksen tai muokata tietojasi milloin vain jokaisesta viestistä löytyvän linkin avulla