Uusi elämä

Kesällä olemme päivittäneet sivujamme ja toimintaamme eteenpäin. Joko olet katsonut tämän vuoden päätapahtumamme uudet sivut osoitteessa www.uusielama.fi? Tiimin sisälläkin on tapahtunut kivoja juttuja näin kesällä kun järjestimme ensimmäisen Uskalla Innostua -tiimipäivän eri kaupungissa olevien tiimikumppaneiden kanssa.

Vaikka olemmekin jo tiimin toisesta vuodesta (2008) lähtien järjestäneet valmennustapahtumiamme ympäri Suomen, niin tässä välissä on ehtinyt olla pari vuotta, jolloin keskitimme tapahtumamme Helsinkiin. Se auttoi meitä saavuttamaan mahdollisuuden järjestää maailmanluokan valmennusseminaareja Suomessa (Bob Proctor & co ja Joseph McClendon III viime vuonna).

Tämän kevään aikana otimme tavoitteeksemme vakiinnuttaa tapahtumamme yhteensä seitsemään kaupunkiin. Tapahtumia suunnitellaan ihmisten tarpeita kuunnellen. Tähän on ollut iso apu keväällä teetetty asiakaskysely, joka antoi paljon vinkkiä siitä mitä olisi hyvä tehdä. Yksi näkyvistä palautteista oli se, että tapahtumiin on vaikea päästä kun ne on aina Helsingissä. No nyt se ongelma on ainakin osittain korjattu!

Kuuntelemme jatkossakin sitä mitä juuri sinä toivot meiltä? Halumme on auttaa sinua elämässä eteenpäin ja se onnistuu aina sitä paremmin mitä enemmän sinä annat tietoa ja palautetta meille.

Tämä blogi on ollut hetken aikaa hiljaisempi ja olemme nyt aktivoimassa sitä merkittävästi. Juttuja tulee myös tapahtumistamme eri puolelta Suomea.

Nyt kesälläkin tapahtumiamme on monessa eri kaupungissa ja kesän aikana toimii verkkokauppa ja viikkokirje.

Aurinkoista kesää sinulle siellä missä sinä olet!

 

Innostavin terveisin Ilkka

Tykkääthän meistä Facebookissa :)