Uskalla Innostua -viikkokirjeestä (90)

USKALLA INNOSTUA -POSTIAPiristämässä päivääsi ja muistuttamassa mahdollisuuksistasi Marraskuu 2009 vko 46, nro 90 .........................................................................................................

Heii!!

Mistä sinä olet tällä viikolla innoissasi? Jos et ole mistään innoissasi, niin mistä sinä voisit olla innoissasi?

Minä olen innostunut siitä, että pääsen kokemaan viikonloppuna Joseph McClendonin seminaariin, jossa kerrotaan viisi salaisuutta nuoruuteen, nuoreen ulkonäköön ja energisyyteen. Kerron sinulle ensi viikolla asiasta enemmän!

AIKAMATKA

Lunta, syksyn lehtiä ja puiden oksia - ainekset lumiukkoon. Lapset pyöritti innoissaan niin isoja lumipalloja, että eivät jaksaneet itse enää työntää niitä. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt niin värikästä lumiukkoa - mukana jokaista syksyn väriä lehdissä ja lumikin oli joko ruskeaa tai keltaista. Lumiukko siitä kuitenkin tuli. Lapset laittoi pari oksaa lisää ja hetkessä lumiukko muuttui lumihirviöksi.

Lapsen elämä on aika taiteellista ja toteuttavaa. Sama taiteellinen toteuttaja on jossain sinussakin. Siis, jos olet ollut lapsi.

VIIKON VINKKI ITSESI KEHITTÄMISEEN

Viikottain kohtaan ihmisiä, jotka haluavat valmennusta omaan itsetuntoon liittyen. Itsetuntoon voit vaikuttaa lukemattomin tavoin. Jos sinulla on huono itsetunto, niin olet saanut sen aikaan jotain ajattelemalla ja tekemällä.

Saat hyvän itsetunnon tekemällä ja ajattelemalla asioita, jotka parantavat itsetuntoasi. Tässä muutama harjoitus, joilla sinä voit parantaa itsetuntoasi jo heti tänään.

1. Kirjoita paperille asioita itsestäsi. Kirjoita sitten mitä hyvää näissä asioissa on. Tämä voi olla esimerkiksi jotain liittyen omaan käyttäytymiseesi tai ulkonäköön. Löydät varmasti jokaisesta asiasta jotain hyvää, koska kaikella on kaksi puolta.

2. Mieti ihmisiä, jotka pitävät sinusta. Kirjoita heidän nimensä. Valitse yksi kerrallaan henkilöistä ja mieti miten kyseinen ihminen näkee sinut? MItä hän on mieltä sinusta? Miksi hän pitää sinusta?

3. Mikä sinussa on erikoista? Mitä hyvää tässä erikoisuudessa on sinun mielestä? Entä jonkun muun mielestä?

Miten sinä onnistuit tässä harjoituksessa? Tiedätkö jotain muita hyviä tapoja itsetunnon parantamiseen?

Linkkejä itsetuntoon liittyen: http://plaza.fi/ellit/ihmissuhteet/perhe-ystavat/koskaan-ei-ole-liian-myohaista-hankkia-hyva-itsetunto#rate

http://www.juureton.fi/?sid=104

HYVÄÄ KATSOTTAVAA

Slummien miljonääri näyttää sinulle jotain mitä ei Suomessa näe ja kertoo samalla tarinan siitä mihin kaikkeen pystyy kun oikeasti haluaa saada jotain.

Elokuva on tällä hetkellä videovuokraamoissa.

Viime viikolla suosittelimme

INNOSTAVAA KATSOTTAVAA

***

Terveiset Oddmund Bergeriltä! Nyt on noin kaksi viikkoa hänen Suomen seminaariin. Suosittelen seminaaria kun haluat saavuttaa elämässäsi jotain enemmän. Tämä on myös loistava vaihtoehto perinteisille pikkujouluille!

Menestystä viikkoosi!

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi

P.S. Jos haluat lukea jatkossa lukea koko kirjeen, niin voit tilata tämän maksuttoman piristävän viikkokirjeen täältä.