Unohdatko yhden pikku asian: Oman elämäsi

Tässä video kesän reissulta Roomasta.  Historiasta löytyy monia mielenkiintoisia ajatuksia ja tapoja, joista osa näkyy myös tämän päivän elämässä. Katso videolta lisää mistä on kyse...

Sain noin viisi vuotta sitten omaan elämääni paljon aikaa sillä, että luovutin rakkaan TV:ni siskolleni. Se palautui minulle jossakin vaiheessa ja nyt olen päässyt siitä lopullisesti eroon. Itseasiassa jätimme TV:n rappukäytävään ja laitoimme päälle lapun, jossa sanottiin, että TV:n saa viedä sen haluava kun tekee sen ennen seuraavaa päivää. Sinne meni ja ei mitään tietoa kenelle.

TV on yksi mikä kuluttaa aikaa. Se on myös yksi tapa nauttia elämästä. Itse nautin todella paljon elokuvien katsomisesta ja siitä, että pääsen täysin siihen elokuvan maailmaan.

TV on nyt tässä vain yhtenä esimerkkinä, koska on olemassa paljon muitakin tapoja millä ihminen saattaa yrittää paeta todellisuutta, kuten syöminen ja juominen. Ne kaikki ovat täysin oikein, jos tunnet nauttivasi elämästäsi oikeasti. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että käytät erilaisia viihteitä siihen, että pakenet omaa elämääsi, niin suosittelen istumaan alas ja miettimäään:

- Mihin käytät aikaasi ja kuinka paljon oikeasti nautit siitä?

- Mitä muuta voisit tehdä tuolla ajalla?

- Mitä on se mitä sinä todella haluat elämässäsi ja miten voit ohjata itseäsi siihen suuntaan?

Jatko ajatuksena voisi miettiä, että mikä saa ihmiset ns. unohtamaan oman elämänsä. Usein siihen liittyy pelko jostain. On paljon helpompi vain mennä vanhalla tutulla kaavalla ja olla miettimättä sen enempää. Voin rohkaista, että onpa kyseessä mikä tahansa pelko niin sen voi jollakin tapaa päihittää! Joskus pelkojaan ei pysty voittamaan yksin tai omin avuin, mutta se ei tarkoita sitä etteikö se olisi mahdollista.

Vastaukset ja kommentit ovat tervetulleita:)

Aurinkoista elämää!

Innostavin terveisin, Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?