Unelmiesi elokuva

Löysin hyviä videoita liittyen siihen miten sinä voit helpommin tehdä elämästäsi sellaista kun haluat! Jos olet kuullut aarrekartoista, vision boardeista ja tavoitteiden kirjaamisesta, niin näissä videoissa saat hyödyllistä tietoa siitä miten pääset eteenpäin. Videolla myös kerrotaan miksi nämä ovat toimivia tapoja. Mukana videolla on mm. The Secret/Salaisuus -elokuvasta tutut Bob Proctor, John Assaraf ja Joe Vitale.

Videot on luonut Ryan Higgins, joka tunnetaan Mind Moviesin kehittäjänä. Mind Movies on käytännössä video, johon sinä keräät kuvia siitä millaista sinä haluat elämäsi olevan. Sen jälkeen lisäät mukaan itsellesi sopivan musiikin ja katson kyseisen elokuvan mahdollisimman usein.

Itse uskon näiden kuvien, videoiden ja aarrekarttojen voimaan lähinnä siksi, että ihminen unohtaa todella helposti omia unelmiaan. Sen lisäksi niitä on helppo siirtää johonkin eteenpäin tulevaisuuteen. Mutta jos sinulla on kuva tai video joka päivä muistuttamassa sinua unelma elämästäsi niin muistat ne kaikki asiat ja todennäköisimmin alat tekemään jotain sen eteen, että saat haluamasi elämän.

Vielä korostuksena se, että pelkkä kuva, video, aarrekartta tai jonkin asian ajatteleminen harvoin tuo haluamiasi asioita. Mukaan tarvitaan toimintaa enemmän tai vähemmän. Näiden oikealla yhdistämiselle voit todella voimakkaaasti vaikuttaa omaan elämääsi ja päästä elämään juuri sellaista elämää kun sinä haluat elää.

Nämä videot löydät alla olevasta linkistä:

Mind Movies - haastattelut

Ajatuksesi ja kommenttisi ovat tervetulleita:)

Innostavin terveisin, Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?