The Three Insights - Kirja, joka auttaa löytämään oman elämäsi tarkoituksen

Samalla kun itse suunnittelen ensimmäistä kirjaani niin samaan aikaan moni saa jo valmiiksi oman kirjansa. Nyt törmäsinkin sattumalta Timo Lampikoskeen, joka on kirjoittanut kirjoja jo pian kahden kymmenen vuoden ajan ja on nyt päässyt uusimmalla teoksellaan jenkkien "Next Top Spritual Author" -kilpailussa menestyksellä eteenpäin. Sain Timon innostumaan pieneen haastatteluun: Tässä kysymykset vastauksineen. 1. Uusin kirjasi "The Three Insights"  auttaa löytämään elämän tarkoituksen. Oletko itse löytänyt elämän tarkoituksen ja mistä sinä tiesit löytäneesi sen?

Kyllä tunnen vahvasti näin. Tiesin löytäneeni sen viimeistään silloin, kun olin saanut kirjani käsikirjoituksen valmiiksi. Kirjoitusprosessin aikana moni puuttuva palanen loksahti paikalleen. Oma merkityksellinen tehtäväni on auttaa ihmisiä tekemään oivalluksia, jotka johtavat myönteisiin muutoksiin heidän elämässään.

2. Millä tavalla kirjojen lukeminen voi auttaa elämän tarkoituksen löytymiseen?

Kirjoista voi saada erinomaisia ideoita ja oivalluksia oman tehtävän löytymiseen ja toteuttamiseen. Erityisesti elämänkerrat ovat tässä mielessä erityisen antoisaa luettavaa. Suosittelen myös teoksia "Five Wishes", "The Five people You Meet in Heaven", "Tietäjä" ja logoterapian perustajan Viktor E. Franklin teoksia.

3. Jotain erityistä mitä haluat kertoa tästä uusimmasta kirjastasi?

Uskon, että tulevan ”The Three Insights” -kirjani innostava ja ajankohtainen sanoma ja erilainen tyyli koskettavat lukijaa. Kolmen oivalluksen kautta jokainen voi löytää entistä vahvemman tarkoituksen ja merkityksen omalle elämälleen. ”The Three Insights” on fiktiivinen teos, mutta sisältää inspiroivia, hauskoja ja koskettavia pohdintoja, case-esimerkkejä ja tarinoita elämästä, ihmisyydestä ja ihmisenä olemisesta toiselle. Kirjan kirjoittaminen oli erittäin haastava, mutta hieno ja oivalluttava prosessi. Don’t look for happiness; look for purpose

Timon kirja on siis selvinnyt jo pitkälle kirjailijoille suunnatussa kilpailussa. "Kolme oivallusta" on ainoana suomalaisen kirjoittamana kirjana kilpailun toisella kierroksella, josta eteenpäin pääsee vain 25 kirjailijaa. Jotta tämä luku kertoo enemmän niin haluan mainita, että tälle toiselle kierrokselle pääsi vain 271 kirjailijaa 2800 joukosta. Itse kävin jo äänestämässä ja kannustan sinuakin antamaan tukesi suomalaisellemme.

Äänestysaikaa on 28.6 asti. Lue kirjan ensimmäinen kappale täältä ja jos tykkäät niin äänestä. Tai äänestä joka tapauksessa;)

Kannattaa kuunnella myös tämä lyhyt Timon haastattelu YleX:llä. Voit myös liittyä "Kolme oivallusta" -faniksi Facebookissa.

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?