Sonia Choquette Suomessa

Elämässä tapaa paljon haaveilijoita ja unelmoijia. Ja sitten on niitä, jotka myöskin toteuttavat näitä haaveitaan. Yksi näistä tapaamistani unelmoijista on Susanne Snellman. Susanne osallistui viime vuonna Sonia Choquetten seminaariin ja innostui siitä niin paljon, että

hänen unelmakseen tuli tuoda Sonia Suomeen niin, että myös suomalaisilla olisi mahdollisuus kuulla tämän naisen viestiä.

Kun kuulin tästä, niin tiesin, että Sonia on kirjoittanut useita kirjoja ihmisen vaistoista, intuitiosta ja itsensä kuuntelemisesta. Muuten hän on ainakin minulle vielä vieraampi ihminen. Susanne sai minutkin hetkessä innostumaan Soniasta (minun innostuminen ei sinänsä paljon vaadi...) ja odotan mielenkiinnolla hänen Suomen vierailuaan. Syy miksi innostuin tästä paljon on se, että olen itse kiinnostunut tapaamaan vaikuttavia ihmisiä ja oppimaan heiltä.

Koska Sonia on minulle ihan uusi ihminen ja varmasti monelle muullekin, niin pyysin Susannea vastaamaan muutamaan kysymykseen. Hän on kuitenkin tavannut Sonian, joten minua kiinnosti millaisia kokemuksia hänestä on.

Millaisia muutoksia on tapahtunut elämässäsi Sonia Choquetten seminaarin jälkeen? "Olen luultavasti aina luottanut suht hyvin intuitiooni, mutta olen välillä pelännyt, enkä ole ollut täysin vapautunut, luottavainen ja rento näihin päätöksiin. Ennen oli usein kuitenkin pieni pelko, että teen väärin (väärä päätös, teko ym.). Sonian kurssin jälkeen suurin pelko on mennyt ja luotan itseeni enemmän; että teen oikeita päätöksiä, ja jos ne ei olisikaan parhaat mahdolliset, niin että en jumiudu vaan voin jatkaa siitä missä olen. On myös tullut energiaa ja intoa kaikenlaisiin. Ehkä kun osa pelkoa on poissa, niin ei pelkää pelkoa."

Mikä sinun mielestä tekee Soniasta erityisen ihmisen? "Tämä kuulostaa hassulta, mutta se, että hän on niin tavallinen ja epätavallinen yhtaikaa. Hänellä on jalat maassa, mutta hän on kaikkialla. Johtuu luultavasti hänen mahtavasta energiasta. Se, että sanon hänet tavallisiksi johtuu kai siitä, että hän ei yritä olla niin kummallinen tai erikoinen, vaikka hänellä on erikoisia kykyjä. Hänen kyky nähdä, todella nähdä, toista on uskomaton. Hänen halu jakaa tietoa ja taitojaan menee sydämeen."

Susanne lähetti vielä minulle erikseen tämän: "Juuri ennen kuin nukahdin tuli vielä tärkeä asia mieleen, eli tärkeä asia mitä olen oppinut Sonialta. Hänellä on paljon pieniä niksejä, miten esimerkiksi pääsee eri negastiivisista tunnetiloista pois, esim jos tulee kummallinen paha olo jostakin tai jos tuntee miten ärsytys hiipii päälle, tai pelko ... Pieniä hyviä käytännöllisiä niksejä kun aina välillä tarvitsee ;)"

Susannen unelma siis toteutuu 3.-5.9.2010 kun Sonia Choquette pitää kolme päiväisen Trust Your Intuition -workshopin Helsingissä. Jos olet kiinnostunut niin täältä löydät lisätietoa.

Unelmien toteuttamiseen liittyy aina myös sellainen kiva puoli, että nyt kun Susanne toteuttaa omaa unelmaansa Sonian Suomeen tuomisesta niin olen varma, että moni Suomessa on haaveillut tämän naisen tapaamisesta jo vuosia ja he saavat myös nyt mahdollisuuden toteuttaa oman haaveensa.

Mistä sinä haaveilet ja miten aiot toteuttaa haaveesi?

Unelmien toteuttamiseen liittyen haluan muistuttaa sinua myös aivan loistavasta ja inspiroivasta elokuvasta "Nyt tai ei koskaan".

Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?