Ideasta unelmaksi

Meillä oli ilo olla mukana ensimmäisissä Nuuksion Kyläjuhlissa. Tämä, niin kuin moni muukin maailmassa ollut tapahtuma, on alkanut jostain ajatuksesta. Kuulin itse tästä ideasta jokin aika sitten ja on aina yhtä ilo nähdä jonkin idean ja yleensä samalla jonkun ihmisen unelman toteutuvan. Usein on ideoita, mutta toteutus puuttuu. Näissä kyläjuhlissa ainakin ohjelmaa Zumba-ohjaajat Niina Pitkänen ja Päivi Brunila

riitti.  Tälläinen uusi tapahtuma on myös hieno tilaisuus oppia ja kokeilla jotain aivan uutta. Nyt pääsin mm. tanssimaan ensimmäistä kertaa Zumbaa. Täytyy myöntää, että en tunne Zumban tarkkaa historiaa, mutta jos olen oikein ymmärtänyt niin tämäkin koko maailmaa valloittanut harrastus on lähtenyt yhden miehen ideasta luoda aivan uusi tapa harjoitella hauskalla tavalla. Nyt Zumballa on jo Suomeenkin tullut lyhyessä ajassa pari sataa ohjaajaa.

Uskon, että yksi syy miksi kaikki hyvät ideat eivät koskaan toteudu on se, että toiset meistä on todella hyviä ideoijia, mutta samalla he eivät ole parhaita mahdollisia toteuttajia. Samalla osa on valtavan hyviä toteuttamaan erilaisia asioita, mutta eivät niin hyviä ideoimaan. Jos sinulla siis on hyvä idea, niin etsi itsellesi kaveri, joka tekee paljon ja voitte yhdessä toteuttaa hyvän ideasi. Vastaavasti kun sinulla riittää virtaa toteuttamaan, niin etsi itsellesi kaveri, joka on täynnä ideoita. Joskus kannattaa kerätä ympärille kokonainen tiimi, jonka kanssa voi toteuttaa kaikista isoimmat ideat. Niin Zumban kuin Nuuksion Kyläjuhlien keksimiseen on tarvittu henkilö, joka on laittanut kaiken alulle ensiksi omassa päässään. Juuri ideointi hetkellä ei tarvitse tietää mihin kaikkeen ideasi johtaa. Jos se vaikuttaa hyvältä idealta niin anna mennä ja toteuta! Kaikesta ei ole tarkoituskaan tulla ympäri maailman toimivaa asiaa, vaan kenties jotain pientä ja paikallista. Toteuta siis ideastasi juuri sellainen unelma, jonka sinä haluat toteuttaa.

Toteutin Nuuksiossa myös pitkäaikaisen haaveeni ihan omasta trampoliinista. Kun näin sen kentän toisella puolella takakonttikirppiksellä, niin juoksin sen luoksi ja ostin pois. Kun tiedät mitä haluat niin se on helppo toteuttaa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=PX8XEXmhHss

Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?