Miten löydät oman juttusi

Oma juttusi olkoon tässä nyt se mitä haluat elämässäsi tehdä. Sinun ei tarvitse tehdä sitä mitä olet aina tehnyt, sitä mitä muut tekevät tai sitä mitä sinun mielestä pitäisi tehdä. Oman jutun löytymiselle kannattaa antaa aikaa ja tutkia mikä kiinnostaa eniten. Tärkeämpi asia on nauttia joka päivästä. Tässä muutamia yksinkertaisia tapoja oman juttusi löytämiseen. Mieti mihin sinä käytät ylivoimaisesti mieluiten aikasi? Jos sinun ei olisi pakko tehdä mitään niin mitä tekisit sitten? Olen usein kuullut tähän vastauksen, että nukkuisin niin pitkään kun nukuttaa ja en tekisi yhtään mitään. Todennäköisesti se olisi kivaa päivän jos sitäkään. Jos se ei ole mitään mihin nyt käytät aikaasi niin mihin sinä mieluiten käyttäisit aikasi? Mieti mitä olet pienistä pitäen halunnut tehdä tai olla? Unohdamme yleensä jossain vaiheessa lapsuuden haaveemme siitä mitä haluamme tehdä elämässä. Virkistä muistiasi ja palauta mieleesi mitä toivoit silloin joskus. Jos saisit miljoona euroa niin miten jatkaisit elämääsi? Usein yhdistämme elämämme asioita rahaan. Totta on, että moni asia liittyy siihen. Mikä sitten olisi sinun juttusi jos sinun ei tarvitse miettiä rahaa?

Lue lehtiä ja katso miten muut toteuttavat elämäänsä. Löydätkö jotain mikä on juuri sellaista mitä sinä haluat tehdä vai kenties jotain sellaista joka on pienellä muunnelmalla juuri sellaista mitä sinä haluat elämässäsi?

Tässä vain muutama vinkki minkä kautta voit lähteä pohtimaan sitä mikä on sinun juttusi. Tänään tapasin kaverin, joka on löytänyt oman juttunsa. Hän elää hyvinkin vapaata elämää, ei näytä huolehtivan oikein mistään ja hänellä on suuri into joka päivä saada konkreettisia asioita aikaan. Lisäksi hän on onnistunut paranemaan hyvinkin vaikeasta sairaudesta kun hän otti itse selvää mitä kannattaa tehdä. Olli Postin juttuja voit lukea hänen virallisen viidakkomiehen sivuilta www.viidakkomies.com. Siinä on yksi kaveri joka on löytänyt oman juttunsa ja hänen yksi päätehtäviään on nauttia joka päivä elämästä täysillä.

Jos sinä olet jo löytänyt oman juttusi tai sinulla on muuten aiheeseen liittyviä vinkkejä tai linkkejä niin heitäthän kommenttia!

Tulin juuri Suomen Yrittäjäyhteisön järjestämästä valmennustilaisuudesta. Siitä juttua täällä lähipäivinä.

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua

Saa mitä haluat sunnuntaina 23.5.2010 Helsingissä