Menestyjä -kilpailu

Hei sinä innostunut! Järjestimme huhti-toukokuussa Menestyjä -kilpailun kevään seminaarimme innoittamana. Saimme runsaasti vastauksia - kiitos niistä! Olemme ottaneet hieman lisäaikaa voittajan valitsemiseen. Kaikkien osallistuneiden ja ei osallistuneiden tiedoksi haluamme kertoa, että kilpailun voittajaa ei ole vielä päätetty. Voittajan valitseminen tulee olemaan haasteellista, koska joukossa on todellisia menestyjiä ja loistavan tarinan omaavia ihmisiä. Vastausten perusteella myös huomasi kuinka erilainen merkitys menestyksellä on eri ihmisille.

Voittaja tullaan valitsemaan ja ilmoittamaan 14.6.2011 mennessä. Voittaja pääsee mukaan seminaareihimme ja valmennuksiin tulevan vuoden aikana ja palkintojen arvo on yli 6000 euroa. Lisäksi voittaja pääsee EXTRANA osallistumaan kolme kuukautta kestävään Lead the Field Teleseminaariin, jota pitää Bob Proctor, Oddmund Berger ja Sandy Gallagher! Teleseminaari alkaa 14.6., joten voittaja pääsee heti toimintaan. Tulemme jakamaan myös hyvän määrän lahjakortteja monille muille osallistujille. Tästä kuulet siis pian!

Viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut paljon sellaista mistä ei ole ehditty tänne kertomaan. Monta innostavaa tarinaa, ihmistä ja tapahtumaa. Niistä tulossa juttua lähiaikoina.

 

 

 

 

Tiedoksesi myös, että olemme nyt Evitan suosikkiblogi! Katso muita mielenkiintoisia ja innostavia blogeja tästä.

Tulossa pian kuvia Uskalla Innostua -Facebook sivulle viime viikonlopun Create Your Own Success -seminaarista.

Ihan parasta päivää ja elämää!

Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje

 

 

Keskustele kanssani – Kerro mitä on mielessäsi :)