Uskalla innostua Lahdessa

Ota yhteyttä mikäli haluat tiedustella Lahden avoimista valmennustapahtumista tai haluat valmennusta omalle harraste- tai työtiimillesi.


Tiimimme toiminnasta ja valmennuksista Lahdessa vastaa

Uskalla-innostua-Saija-Hakonen.jpg

Saija Hakonen

Puhelin 0400 317 133

Osallistuin vajaa kolme vuotta sitten Ilkka Koppelomäen ja Olli Postin pitämään valmennuksen, jossa tajusin, että elämäni ei todellakaan ollut sellaista, mitä tahtoisin sen olevan. Olin it-alan työssäni lähes burn-outin partaalla ja ruokavalioni oli kaikea muuta kun terveellinen. Valmennuksesta sain kipinän ruveta miettimään elämääni ja tavoitteitani... Kaksi vuotta sitten sanoin itseni irti työstäni ja perustin oman yrityksen. Tein it-alan töitä yrittäjänä, mutta Olli Posti oli herättänyt minussa kipinän opiskella ravinnosta ja hyvinvoinnista.

Reilu vuosi sitten törmäsin Uskalla Innostua Facebook sivun kautta juttuun Pirkko Tavailasta, joka oli valmistunut Ravinto- ja hyvinvointovalmentajaksi IIN nimisestä New Yorkilaisesta oppilaitoksesta. Tiesin jutun luettuani, että IIN on minun paikkani. Nyt etäopiskeluni alkaa olla loppusuoralla ja saan toteuttaa unelmaani auttamalla ihmisiä löytämään heille sopiva ruokavalio ja elämäntavat!

Uskalla Innostua on auttanut minua muuttamaan unelmani päämääriksi. Tiedän, että voin tehdä mitä haluan, enkä jää enää pelkästään unelmoinnin tasolle. Haluan kertoa tätä samaa viestiä nyt myös eteenpäin omassa kotikaupungissani Lahdessa sekä samalla suunnata ihmisiä kohti terveempää elämää.

 

Olemme järjestäneet Lahdessa muun muassa seuraavat valmennukset:

Saa mitä haluat -valmennus

Uskalla innostua ja usko itseesi -valmennus

Strategioita huipputerveyteen ja suoritukykyyn, Jaakko Halmetoja ja Ilkka Koppelomäki

 

Liity Lahden Facebook-ryhmään - Klikkaa tästä!