Uskalla innostua Kajaanissa

Ota yhteyttä mikäli haluat tiedustella Kajaanin avoimista valmennustapahtumista tai haluat valmennusta omalle harraste- tai työtiimillesi.

 

Tiimimme toiminnasta ja valmennuksista Kajaanissa vastaa

Inna Pyykkönen

Puhelin 040 775 8835

"Olen innostuja. Ainakin kajaanilaiset tietävät, kuinka monta rautaa minulla on tulessa, ja ihmettelevät, miten tämä on mahdollista. Kaikki on mahdollista, jos tietää mitä haluaa ja on valmis tekemään sen eteen töitä. Aikaisemmin en ollut tiedostanut piilossa olevia voimavarojani, vaikka jo silloin käytin niitä. Muutin Suomeen 17-vuotiaana Töllin tyttönä, pääsin opiskelemaan ja etenin määrätietoisesti kohti päämäärää. Minulla oli vain päämäärä enkä tiennyt miten pääsen siihen. Asiat kuitenkin aina järjestyivät niin, että pääsin askeleen eteenpäin. Tein kovasti töitä, eikä polkuni ollut aina tasainen.Olen kiitollinen matkan varrella tapaamilleni ihmisille, jotka auttoivat ja tukivat. Nyt jälkeenpäin mietittynä tämähän meni juuri niin kuin Ilkka opetti: Tiedä mitä haluat – tee päätös – aseta tavoitteet – etsi oikeat ihmiset – toimi.

Haluan, että Sinäkin innostut. Uskon siihen, että voit saavuttaa ihan mitä vain. Voi olla, ettet vielä tiedä mitä haluat. Uskalla Innostua -valmennukset ja -tapahtumat auttavat Sinua kirkastamaan tavoitteesi ja saavuttamaan unelmasi. Nyt myös Kajaanissa!"

 

Olemme järjestäneet Kajaanissa muun muassa seuraavat valmennukset:

Saa mitä haluat -valmennus

Uskalla innostua ja usko itseesi -valmennus

Hyvää mieltä ravinnosta -valmennusluento

 

Liity Kajaanin Facebook-ryhmään - Klikkaa tästä!