työkaluja ja valmennusta tavoitteiden saavuttamiseen ja menestymiseen

Selkeät ja kirkkaat tavoitteet auttavat sinua saavuttamaan haluamiasi asioita ja unelmia.

Tämän sivun tarkoituksena on antaa sinulle työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. Uskomme, että jokaisen on mahdollista saavuttaa mitä tahansa tavoitteita. Määränpäähän on miljoona tietä ja sen takia tavoitteisiin pääsemiseen ei ole yhtä ainoata ratkaisua. Täältä löydät useita erilaisia ratkaisuja ja myös valmentajat, jotka voivat auttaa sinua henkilökohtaisesti tai ryhmävalmennuksessa.
 

Tavoitteet liittyvät usein hyvin vahvasti ajatukseen menestymisestä.

Emme ole täällä sanomassa sitä, mitä menestyminen kuuluisi olla sinulle. Menestyminen on mielestämme jotain, mitä jokaisen kuuluu itselleen määritellä. Kaikki voivat olla menestyneitä. Menestyminen on enemmän tunne kuin saavutus. Moni ihminen on kaikilla mittareilla mitattuna erittäin menestynyt, mutta siltikään hän ei välttämättä koe olevansa menestynyt. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan sekä ulkoisen että sisäisen menestyksen.

Tsemppiä ja kaikkea tarvitsemaasi, jotta saavutat sen, mitä sinä haluat!

- Uskalla Innostua -tiimi

Jaa tämä sivu tavoitteista ja menestymisestä kiinnostuneille!

 

Blogitekstit tavoitteisiin ja menestymiseen liittyen


Miljoonien ihmisten käyttämä Goal Mapping -menetelmä avuksi tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa

Tiimmekin on ottanut käyttöön Goal Mappingin, joka on Brian Maynen kehittämä ainutlaatuinen menetelmä tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen.


Kirjoja, elokuvia ja videokursseja aiheella menestyminen ja tavoitteet

Maailma on täynnä erityisesti kirjoja, jotka auttavat erilaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Alla olevasta linkistä löydät myös elokuvia ja videokursseja, jotka voivat auttaa sinua selkeyttämään tavoitteesi ja luomaan haluamasi menestyksen elämääsi.


Uskalla Innostua -tiimin valmentajat apuna matkallasi haluamiisi tavoitteisiin ja valitsemaasi menestykseen

Kaikki valmentajat eivät ole tavoitevalmentajia. Nämä valmentajat ovat keskittyneet siihen, miten voit suunnata elämääsi oikeaan suuntaan ja saavuttaa haluamasi tavoitteet ja samalla kokea myös kaipaamasi menestyksen, myös elämän haastekohdissa.


 

Tavoitteisiin, saavuttamiseen ja oman elämän suuntaamiseen liittyvät tapahtumat