Onko sinulla tavoitteita, joiden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta? - Kokeile nyt Goal Mappingia!

Brian Maynen Goal Mapping on alan johtava menetelmä todellista, aitoa menestystä haluaville yksilöille, ryhmille ja yrityksille

OSTA GOAL MAPPING KIRJA TÄSTÄ ››


Goal Mapping auttaa kehittämään voimauttavia ajattelutapoja, voittajan asennetta ja luo tehokkaita tapoja toimia, mistä seuraa menestystä niin yksilölle, tiimille kuin koko yhteiskunnalle.

Jo kahdenkymmenen vuoden ajan Goal Mapping on koskettanut yli kolmen miljoonan ihmisen elämää yli kolmessakymmenessä maassa. Sitä käyttävät niin maailman johtavat liikeyritykset, koulut ja urheilujoukkueet kuin hyvinvointikouluttajat, painonpudotus-ekspertit ja maailmanmestaritason urheilijat sekä lukemattomat yksityishenkilöt.

 

mitä tahansa menestymisen ilmenemismuotoa tavoitteletkaan, tutustu Goal Mappingiin ja anna sen auttaa sinua tärkeimpien tavoitteitesi ja päämääriesi saavuttamisessa!

Goal Mapping on ainutlaatuinen ja kumpaakin aivopuoliskoa hyödyntävä järjestelmä. Se on suunniteltu yhdistämään tietoisesti asettamasi tavoitteet alitajuntasi kanssa, niin että alitajuntasi alkaa automaattisesti lähentää sinua ja tavoitteitasi toisiaan kohti.

Goal Mappingin on kehittänyt Brian Mayne - Brianista voit lukea lisää tästä
 

Miten sinä voit parhaiten tutustua tähän tehokkaaseen ja toimivaan menetelmään?

Voit tutustua menetelmään helposti seuraavilla tavoilla:

1. Lataa itsellesi ilmaiset Goal Mapping -karttapohjat

Karttapohjat sisältävät myös ohjeen, miten voit käyttää Goal Mappingia omien unelmiesi ja päämääriesi toteuttamiseen.


2. Liity ilmaiseksi jäseneksi Goal Mapping Onlineen

Virallisella Goal Mapping -sivulla pääset kuuntelemaan ilmaiseksi webinaareja ja saat käyttöösi muita Goal Mapping työkaluja.

 

3. Hanki itsellesi Goal Mappingin kehittäjän Brian Maynen kirjoittama kirja tai video

Kirjat ja videot ovat loistava tapa päästä syvemmälle tähän työkaluun, sillä Goal Mappingiin liittyy myös paljon oppia mielen toiminnasta, positiivisesta ajattelusta ja oikean asenteen luomisesta.

Tutustu kirjoihin ja videoihin tästä >

 

4. Osallistu koulutukseen tai valmennukseen

Osallistu Brian Maynen koulutuksiin Suomessa tai Brianin kouluttamien sertifioitujen Goal Mapping kouluttajien valmennuksiin tai koulutuksiin.

Valitse sinulle sopiva tapa ja jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin voit ottaa yhteyttä meihin.


Tulevat GOAL MAPPING -koulutukset Suomessa

Näissä koulutuksissa / tapahtumissa tulet oppimaan Goal Mappingista.

Kestävä menestys ei koskaan ole sattumaa missään muodossa tai millään elämän osa-alueella. Se on tulos, joka syntyy menestymisen ajatuksista ja asenteista. Ne puolestaan vahvistavat toimintaamme ja taitojamme ja lopulta johtavat onnistuneeseen lopputulokseen.