Z-Factor on kenties maailman paras seminaari terveyteesi liittyen

Uskalla-innostua-Z-Factor-banneri.jpg

Haluaisitko olla terveempi ja energisempi vaikka tulet vanhemmaksi? Haluaisitko lisää elinvoimaa NYT?

Tämän seminaarin pitää sen kehittäjä ja luoja, Joseph McClendon III. Joseph on jo 59-vuotias ja useimpien mielestä hän näyttää vasta kolmevitoselta. Monien mielestä hän on maailman paras kertomaan terveydestä, energiasta ja innostavasta elämästä, koska hän on itse näiden asioiden kävelevä esimerkki. Omien sanojensa mukaan Joseph ei ole sairastanut 25 vuoteen, ei edes flunssaa. Jos haluat energiaa ja terveyttä elämääsi, niin tämä on oikea seminaari juuri sinulle. Z-Factorissa Joseph näyttää sinulle miten hän liikkuu, syö, juo, ajattelee ja hengittää.

Seuraava seminaari: Z-Factor 27.-30.11.2014, Marbella, Espanja

Paikka: Hotel Kempinski in Estepona in Marbella

Seminaarin kotisivu: Z-Factor.com

Liput ja matka: Soita 045 1145 866* tai lähetä postia tiimi@uskallainnostua.fi

Uskalla-innostua-F-Factor-Hotel-Kempinski.jpg


Kysy itseltäsi...

1.  Miten hyvältä se tuntuisi jos terveellisesti syöminen olisi helpompaa kuin ajatteleminen?

2. Miten hyvältä näyttäisit, jos tietäisit miten voisit harjoittaa kehoasi ilman sen vahingoittamista tai käyttämättä siihen lisäaikaa?

3. Miten upeaa elämäsi olisi, jos sinulle riittäisi lyhyemmät yöunet ja sinulla olisi siltikin paljon energiaa?

Tiedämme miten tämä kaikki onnistuu!

Kerromme kaiken kolmen päivän Z-Factor -seminaarissa, jonka vetää terveysexpertti Joseph McClendon III.


Z from Zϖη (Greek for 'vitality')

Joseph McClendon III on 59-vuotias. Se tosiasia, että hänen kehonsa näyttää kolmikymppisen huipputreenatulta keholta ja hänen energiatasonsa on sama kuin hänen taaperoikäisellä pojallaan, ei perustu pelkästään hyviin geeneihin.

Ihmiset kyselevät minulta alinomaa, mitä teen ollakseni niin energinen. Tästä syntyi idea järjestää terveysretriitti ja näyttää se heille, sekä antaa heille mahdollisuus kokea se itse
— Joseph McClendon III

Neljän päivän ajan Joseph ruokkii sinua, liikuttaa sinua ja valistaa sinua terveellisestä elämäntavasta. Hänen valoisuutensa ja hauska esitystapansa tekevät tietojen sulattamisen helpoksi.

Tämä ei ole kuitenkaan ainoa syy, joka tekee Z-factorista todella ainutlaatuisen. Joseph on erikoistunut neurotieteeseen ja auttaa sinua totuttautumaan näihin uusiin elämäntapoihin, jotka ovat hyväksi sinulle, sekä pysymään näissä tavoissa lopun elämääsi.

Joseph tuo sen esille ja se todella toimii, mikä tekee seminaarista korvaamattoman arvokkaan kokemuksen.

Kaikki tietävät, kuinka laihdutetaan ja kuinka eletään terveellisesti. Haaste saada joku tekemään jotakin, jota hän ei itse halua, on se kysymys, josta ei juuri puhuta.
— Joseph McClendon III

Terveyden ja energisen elämän 7 avainelementtiä, jotka käsittelemme Z-Factor -seminaarissa

1. Ilma, jota hengitämme

Vain yksi ihminen yhdeksästä hengittää oikein. Kun vedät syvään henkeä, hartiasi eivät saisi nousta, vaan palleasi pitäisi laskeutua ja vatsasi liikkua eteenpäin. Oikea hengitys antaa sinulle valtavasti energiaa.

2. Vesi, jota juomme

Useimmat ihmiset kärsivät nestehukasta. Se ei johdu siitä, että he joisivat liian vähän, vaan siitä, ettei vesi imeydy kehoon. Ionisoitu vesi on sähköisesti varattua vettä, jossa on pienempi molekyylirakenne ja se imeytyy kehoon kuusi kertaa paremmin kuin mikään muu vesi.

3. Ruoka, jota syömme

Jos jätät aamiaisen väliin, satamiljoonaa solua kehossasi ryhtyy varastamaan ravinteita ihostasi ja luustostasi, mikä kiihdyttää ikääntymistä.

4. Ajatukset, joita ajattelemme - sanat, joita puhumme

Kehomme vastaa jokaiseen puhumaamme sanaan ja jokaiseen ajattelemaamme ajatukseen vapauttamalla tiettyjä kemikaaleja, jotka vaikuttavat käytökseemme ja mielialaamme. Sano säännöllisesti ääneen positiivisia mantroja ja pohdiskele aamuisin kaikkia mahdollisia asioita, joista olet kiitollinen.

5. Liikkeet, joita teemme

Joustavuutemme vähenee ikääntymisen myötä. Siksi on elintärkeää venytellä säännöllisesti. Yhdistä venyttely säännölliseen voimakävelyyn. Sinun ei tarvitse juosta, käveleminen riittää aivan hyvin.

6. Asiat, joita etsimme

Meditaatio on oivallinen keino vaientaa mieli. Onko sinulla vaikeuksia pitää mielesi hiljaisena? Älä anna periksi, vaan hyväksy se hymyillen sen sijaan että turhautuisit.

7. Uni, jonka saamme

Jos nouset joka aamu tuntia totuttua aikaisemmin, saat kuukauden vapaa-aikaa reilussa vuodessa. Terve keho tarvitsee vähemmän unta.

After having followed this seminar, I realised how big the impact of food is on how you feel...
— Suzanne Newman (44), Coach
I thought wine was the only way to relax me after a hectic day. Now I know how to have the same calming effect from a cup of chamomile tea.
— Suzanne Jenkin
I did a health retreat in Thailand one year ago. There I got similar information about food and digestion, but the coaching was lacking and that’s the big bonus you get here.
— Theresa Lawrie-Ashton (43), Coach
During the seminar, I realised a healthy body is about more then being able to fit in your favourite jeans...
— Goedele Leyssen (34), Health Journalist
Joseph teached me to talk to myself in a completely different way, which hopefully will help me to break my bad sleeping pattern.
— Cathy Dickinson (48), Designer
...the positive mantra’s made me feel incredibly good...
— Georgina Johnson

 

Sijoituksesi loppuelämäsi terveyteen

4 intensiivistä päivää

3 995 EUR / hlö - Sisältää ruuan ja majoituksen yhdelle!

5 995 EUR / 2 hlö (2 997,50 EUR / hlö - säästö yhteensä 1 995 eur) - Sisältää ruuan ja majoituksen kahdelle!

Varaa lippusi soittamalla numeroon 045 1145 866 tai lähettämällä postia osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi

Hinnat sisältävät kolmen päivän seminaarin ruokatarjoiluineen ja majoituksineen (ei sisällä matkoja). Ruoka on valmistettu Joseph McClendon III:nen ohjeiden mukaisesti. Seminaarikielenä on englanti.

PRE- ja AFTER-EVENT Lippujen hintaan sisältyy ryhmä-/valmennustapaaminen Suomessa ennen ja jälkeen seminaarin. - Pre-Event ja After-Event - Ajankohdat ilmoitetaan suoraan osallistujille. Tapaamiset järjestetään pääkaupunkiseudulla. Paikan valitsemme ryhmän koon mukaan. Nämä tapaamiset auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen seminaarimatkan ja auttavat sinua elämässä eteenpäin seminaarin jälkeen.

Koulutuksen järjestää PDSV Events Ltd. Uskalla Innostua -tiimi on Suomen virallinen yhteistyökumppani ja järjestämme liput ja suomenkielisen asiakaspalvelun tähän koulutukseen. Autamme myös sinua järjestämään omat matkat ja hotellit yhteistyössä matkatoimiston kanssa. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä ja/tai haluat mukaan! Puhelin 045 1145 866 tai tiimi@uskallainnostua.fi