Mikä on sinun suurin ongelmasi tai piilossa oleva potentiaalisi? Mitä sinä etsit? Mikä on sinun elämässäsi se asia, mikä pitäisi saada kaivettua esiin tai minkä haluaisit muuttuvan?
 

Beyond willpower on menetelmä aitoon onneen ja menestykseen
 

 


beyond willpower opettaa sinulle 40 päivän testatun prosessin, joka muuttaa epäonnistumisen ja onnettomuuden menestymiseksi ja onnellisuudeksi

 

Lokakuussa 2015 Dr. Alexander Loyd saapuu ensimmäisen kerran Suomeen ja jakaa valtavan määrän tietoa yli 25 vuoden ajalta omista tutkimuksistaan ja työstä, mitä hän on tehnyt yksityisasiakkaidensa kanssa.

Vaikka periaatteet, jotka opit tässä seminaarissa, ovat ikivanhoja, niin huipputiede, joka todentaa näiden periaatteiden toimivuuden, on täysin uutta. — kuten on myös mekaaninen, askel askeleelta prosessi, jonka opit ja mitä voit käyttää siihen, että voit alkaa elämään mahdollisuuksiesi elämää välittömästi.

Minulla on mennyt 25 vuotta tämän ohjelman , kokeilemiseen, kehittämiseen ja testaamiseen.
— Dr. Alexander Loyd

 

Kun mietit osallistumista, niin Valitse yksi asia, minkä haluat muuttaa elämässäsi, kuten:

 • Mikä on suurin ongelmasi
 • Mikä on toteutumaton voimavarasi?
 • Mitä etsit?
 • Mikä on tärkein elämäsi asia, jonka haluat muuttuvan?
 • Mikä on asia, minkä toivoisit muuttuvan?

Beyond Willpower - Rakkauden periaate on se, minkä Alexander Loyd uskoo olevan väline minkä tahansa asian muuttamiseen elämässäsi. Kyse ei ole vain Loydin uskosta sen toimivuuteen, koskan Rakkauden periaatteen taustalla on hänen kehittämänsä teoria, tutkimukset ja käytännön välineet, jotka saat käyttöösi tässä seminaarissa.

Tämä väite voi olla iso, mutta Dr. Loyd on saanut lähes 100% aikaan toimivia tuloksia yksityisasiakkaittensa kanssa viimeisen 25 vuoden aikana.

Voit soveltaa tässä seminaarissa käytyjä asioita mille tahansa elämän osa-alueelle ja saada aikaan tuloksia, joita et ole välttämättä aiemmin saanut aikaan millään muulla keinoin.

Olen ollut 10 vuotta valmentajana Tony Robbinsin ja Bob Proctorin kanssa. Rakkauden periaate on paljon parempi tapa. Tunnen sen sisälläni! Se on oikein! Se tosiaan toimii! Olen käyttänyt vuosien mittaan 100 000 dollaria ‘sen jutun’ etsimiseen. TÄMÄ ON ‘SE JUTTU’!
— Karen O.

SEMINAARISSA TULET...
 

 • Tunnistamaan, mitä sinä todella haluat elämässäsi (vain 1% ihmisistä tietää tämän). Jos et tiedä, mitä se on, niin et tule ikinä saamaan sitä.
   
 • Luomaan sinun merkittävimmän tavoitteesi, joka ohjaa sinut haluamaasi onneen ja menestykseen automaattisesti ja helposti, kuten veneen peräsin.
   
 • Oppimaan 3 muutostyökalua, ja sen miten voit käyttää niitä mihin tahansa asiaan elämässäsi koko loppu elämäsi ajan:
 1. Uudelleenohjelmointilauseet (The Reprogramming Statements)
 2. Sydämen kuvaruutu -tekniikka (The Heart Screen Meditation)
 3. Energialääketieteen tekniikka (The Energy Medicine Tool)


Opetamme sinulle ylläolevan ja 40 päivän testatun prosessin, joka muuttaa epäonnistumisen ja onnettomuuden menestymiseksi ja onnellisuudeksi

 
 
Olen ollut tutkimusalalla 40 vuotta ja tutkinut erittäin monia menetelmiä noiden vuosien aikana. Rakkauden periaate on jotain ennennäkemätöntä. Siinä puututaan elinikäisten ongelmien syihin. Olen oivaltanut asioita eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin.
— Richard T.

 

seminaarin tiedot

Ajankohta: Lauantai 10.10.2015, rekisteröinti 9.00-9.30, seminaari klo 9.30-17.00 - Dr. Loyd signeeraa kirjoja klo 17.00-19.00.
Paikka: Astoria-sali, Iso-Roobertinkatu 16, Helsinki - Näin löydät paikalle >
Kieli: Englanti. Simultaanitulkkaus suomeksi. Osta tulkkaus erikseen tästä >
Järjestäjä: Uskalla Innostua -team


Kuka on Alexander Loyd?

Alexander Loyd, FT, on psykologian ja neurolääketieteen tohtori. Hän on Paranemisen avainten (The Healing Codes) luoja. Paranemisen avainten myötä Loydin yksityisvastaanotosta on kasvanut yksi maailman suurimmista ja suosituimmista. Suomeksikin julkaistu Paranemisen avain - The Healing Codes (8. korjattu painos 2014) on Basam Booksin myydyimpiä teoksia. Lue lisää Alexista täältä >

 
 
Et voi uskoa, mitä Rakkauden periaate minulle merkitsee. Olen etsinyt tätä seitsemän vuotta. Nimeä mikä tahansa menetelmä - Olen taatusti kokeillut sitä viimeisen seitsemän vuoden aikana. Rakkauden periaate on vastaus. Tämä on se juttu, jonka uskoin olevan olemassa, mutta jota en löytänyt - ennen kuin nyt. Tämä on yksi niistä harvinaisista kerroista, kun sitä tosiaan löytää tarvitsemansa ja etsimänsä. SE ON TÄSSÄ!
— Ana V

Yhteistyössä

 
 
 

 

Life... Beyond willpower
-
The Secret Key to all
true Happiness & Success!


This workshop is about living life beyond
 

Beyond willpower.

Beyond the ordinary.

Beyond your fears.

Beyond your circumstances.

Beyond your hopes and dreams.
 

Growing up, I always believed it was possible to live a life beyond. But only when I lost everything that mattered most to me did I find a way to actually do it.

Although the principles you’ll learn in Beyond Willpower are ancient, the cutting-edge science that confirms these principles is brand new (from Harvard, Stanford, etc.)—as is the mechanical, step-by-step process you’ll learn that will enable you not only to choose the life beyond, but to live it from now on.

It’s taken me twenty-five years to discover and hone this process, but I believe that’s exactly what I’m offering you.

 • What is your biggest problem or unrealized potential?
 • What are you searching for?
 • What is the number one thing in your life that needs to be pulled out of the pit, kicked off the couch, or have a magic wand waved over it? 
 • One thing that needs to be rescued from failure or mediocrity to roaring success.


I believe that Beyond Willpower (Theory, research, and practical tools) is that magic wand you need.

I know this claim sounds presumptuous, but I’m only saying it because I have watched it happen virtually 100 percent of the time with my private clients over the last twenty-five years. I believe you can apply the process and tools in this workshop to any aspect of your life and see it transform from a caterpillar to a butterfly, to ultimate Success and Happiness. 

 

We will:
 

 • Identify what you REALLY want most in your life (only about 1% of people know this). If you don't know what it is, you will NEVER get it. 
   
 • We will create your ULTIMATE SUCCESS GOAL, which takes you to happiness and success automatically and effortlessly, like the rudder on a boat. 
   
 • We will teach you the 3 TRANSFORMATIONAL TOOLS, and how to use them for any and every issue for the rest of your life: 
 1. The REPROGRAMING STATEMENTS
 2. The HEART SCREEN MEDITATION
 3. The ENERGY MEDICINE TOOL

We will, using all of the above, teach you the 40 DAY PROCESS to transform failure and unhappiness, to SUCCESS AND ULTIMATE HAPPINESS!

 

Date & time: Saturday October 10, 2015, registration 9.00-9.30, seminar 9.30-17.00 - Dr. Loyd book signing 17.00-19.00.
Venue: Astoria-sali, Iso-Roobertinkatu 16, Helsinki | How to find there >
Language: English. Simultaneous translation to Finnish.
Organizer: Uskalla Innostua -team