Leena Koivun valmennukset

 

erotako vai ei?

Parin yhteinen valmennus, jonka jälkeen tulevaisuuden näkymä selkenee, jos teillä riidellään paljon ja pohditaan eroa. Valmennuksessa haetaan puolisoiden tahtotila, oman toiminnan muuttamisen keinot sekä työkalut tahtotilojen toteuttamiseen. Valmennus sisältää kolme yhteistä ratkaisukeskeistä tapaamista ja molempien erillistapaamiset, kestoltaan 1-2 tuntia.

  1. Yhteinen aloitustapaaminen
  2. Erillistapaamiset
  3. Yhteistapaaminen: Miten tästä eteenpäin?
  4. Yhteinen seurantatapaaminen

 

vahvaksi eron jälkeen

Ryhmävalmennus erosta eteenpäin. Vaikka ero sattuu, parisuhteen katkeaminen antaa mahdollisuuden uuden, paremman elämän rakentamiseen.

Kurssi toteutetaan ryhmävalmennuksena, jossa harjoituksin ja valmennuksella pääsee voimaantumaan,  ymmärtää eroon liittyvien tunteiden voimakkuuden ja pystyy suuntaamaan uutta elämää kohti. Valmennus sisältää 5 iltaa á 2 tuntia viikon välein. Teemat ovat:

1. Miksi ero tuli? Käydään läpi omien toimintamallien syntymistä ja niiden vaikutusta parisuhteeseen.

2. Tunteiden voima. Mikä on tunteiden viesti ja miten hallita voimakkaista tunteita, joita ero synnyttää?

3. Itsetunnon voima. Mitä tekemistä itsetunnolla on parisuhteessa ja miten ero vaikuttaa itsetuntoon?

4. Katse tulevaisuuteen. Mitä muutan toiminnassani? Miten haluat jatkaa elämää? 

5. Hyvä suhde itseen ja toisiin. Millaisen suhteen luot itseesi ja miten se vaikuttaa suhteeseen muiden ihmisten kanssa?

Kysy lisätietoja ja seuraavan valmennuksen alkaminen.

 

Suomalainen Eroseminaari

Seminaari on tarkoitettu sinulle, joka haluat käsitellä eroa ja sen jälkeen rakentaa tulevaisuutta. Eroseminaarin käyminen eron harkintavaiheessa saattaa myös estää eron. Eroseminaari perustuu tohtori Bruce Fisherin kehittämään toimintamalliin,  jossa käydään läpi 10 illan aikana eron vaiheita. Jokaisella illalla on oma teemansa. 11. ilta on pyhitetty lapset ja ero – teemalle. Illat kestävät 3 tuntia. Suomalaisesta eroseminaarista voi lukea lisää www.suomalaineneroseminaari.fi

Seminaari on ohjaajan vetämä vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä ajatuksia, tunteita ja tapahtumia. Iltojen aikana eroprosessia puretaan keskustelujen, luentojen, pienryhmätyöskentelyn sekä monien toiminnallisten harjoitusten avulla.

Kysy lisätietoja ja seuraavan seminaarin tietoja.

 

Henkilökohtainen valmennus sopimuksen mukaan

Valmennuksessa

1. löydät suunnan

2. löydät halun

3. löydät tavat

toteuttaa omaa elämääsi tahtosi mukaan.

Valmennuksen jälkeen

1. olet karistanut menneisyyden painolastin

2. tunnet itsesi paremmin

3. uskot omaan potentiaaliisi

Elämän haasteet antavat tienhaaran, jossa on mahdollisuus kääntyä uusiin, itseään paremmin palveleviin ajattelu- ja toimintatapoihin. Valmennus auttaa niiden löytämisessä ja käyttöönottamisessa.

"Minulla oli onni saada Leena Koivu henkilökohtaiseksi valmentajakseni puolen vuoden ajaksi. Hänen lämmin ja huumorintajuinen suhtautumisensa ja luja ammattitaitonsa auttoivat minua hahmottamaan ja kirkastamaan tavoitteeni ja toteuttamaan ne.

Leenalla on myös vahva intuitio, jota hän käyttää upeasti valmennustyön tukena. Voin suositella häntä valmentajaksi kenelle tahansa, joka on valmis todella pohtimaan tavoitteitaan ja työskentelemään niiden saavuttamiseksi."

- Katja Pirttioja

Suuret kiitokset tästä puolesta vuodesta. Tänä aikana on tapahtunut niin paljon. Ajatusmaailma on muuttunut, rohkeutta tullut roppakaupalla lisää ja se että tekee asioita, toimii... Ihana, olen niin kiitollinen kaikesta mitä olen saanut kokea tämän valmennuksen aikana...

Lämpimästi voin suositella Leenan valmennusta ihan kaikille. Minulla on nyt rohkeutta tehdä asioita, joita en uskonut aikaisemmin uskaltavan. Valmennuksen aikana sain harjoituksia, jotka veivät  lähemmäs toivettani. Loistava oppi itselle on ollut vanhoista tavoista irtipääseminen ja uusien polkujen vahvistaminen.  Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina, tämä sanonta jääköön muistoksi tästä valmennuksesta. 

- Helena

 

Kriisivalmentaja Leena Koivu

Kotipaikka: Vantaa
Valmennusten toteuttaminen:

  • avoimet ryhmävalmennukset ja seminaarit Vantaa ja Helsinki
  • henkilökohtainen valmennus pääkaupunkiseutu
  • puhelinvalmennus koko Suomi

Leena Koivu on Life- ja Business Coach, NLP-Trainer ja Enneagrammiohjaaja
 

Ota yhteyttä

p. 040 760 5112 | leena@uskallainnostua.fi
 

Leenan omat sivut

www.fortevalmennus.fi
www.erokriisi.fi
www.tyouupumus.fi

Leenan lämmin, sympaattinen mutta kuitenkin vaativa ote valmennuksessa oli vahva ja valmennus antoi paljon uusia ajatuksia ja huomioita. Itselleni tärkeää olivat Leenan ohjaamat harjoitukset, joissa kipeitä asioita käsiteltiin uudella tavalla ja jotka herättivät mielessäni positiivisemman ajattelutavan.
Muistiinpanoja kirjoitin paljon ja niihin palaan usein, toimivat “huoneentaulunani.”.

Leenalle lämmin kiitos, tästä on hyvä jatkaa!
— Anne