Back to All Events

Valmennusilta - Sisäinen viisaus – Sinulla on kaikki, mitä tarvitset

  • Koulutuskeskus 7. Taivas Yliopistonkatu 60 A 7 krs Tampere (map)

Tunnetko olevasi jumissa elämän kiireiden keskellä? Kaipaatko muutosta elämääsi, mutta et oikein tiedä miten sen tekisit?

Valmennus yhdessä henkinen valmentaja Juha Kivisen kanssa.

Sisäinen Viisaus valmennusillassa pohdimme yhdessä, mitä sisäinen viisaus sinulle tarkoittaa ja miten voit oppia kuuntelemaan tuon viisauden ääntä. Valmennuksessa saat tietää, mikä estää sinua toteuttamasta niitä asioita, joita sisimmässäsi haluaisit toteuttaa. Saat käytännöllisiä vinkkejä siihen miten ymmärryksen ja läsnäolon kautta purat mielesi rajoituksia ja saat yhteyden sisäisen viisauteesi. Valmennusilta etenee miellyttävän valmennuksen ja keskusteluiden sekä rentouttavien harjoitusten tahtiin.

VALMENNUKSEN HYÖDYT

Valmennuksessa opit miten tulet tietoisemmaksi sisäisen viisauden johdatuksesta ja sen merkityksestä elämääsi. Valmennuksen myötä tulet myös tietoisemmaksi omasta itsestäsi ja tulet lähemmäksi niitä valintoja ja mahdollisuuksia, jotka tekevät elämästäsi kevyempää, hauskempaa ja helpompaa.

Illan valmentajana toimii henkinen valmentaja Juha Kivinen. Juha tuo valmennuksiin käytännössä oppimiaan asioita höystettynä neurotieteiden uusimmilla tutkimustuloksilla ja ikiaikaisilla henkisten opettajien viisauksilla. Juha tuo valmennukseen uusinta tietoa, myös maailman huippuvalmentajilta. 

HINTA JA MITEN PÄÄSET MUKAAN

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Tampereen valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 15€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Iltoja pidetään sekä Helsingissä että Tampereella.