Back to All Events

Valmennusilta - Elämäsi tärkein ihmissuhde - mitä se vaatii onnistuakseen hyvin?

  • Sokos Hotel Presidentti Eteläinen rautatienkatu 4, Helsinki (map)

Elämäsi tärkein ihmissuhde - mitä se vaatii onnistuakseen hyvin?

 

Valmennus yhdessä kriisivalmentaja Leena Koivun kanssa.

Hyvä suhde itseen antaa tasapainoa. Kun itsellä on tasapainoinen olo, voi luoda parempia ihmissuhteita muihin ihmisiin. Rakentamalla parhaan mahdollisen suhteen itseensä voi kannustaa ja kiittää itseään kuin parasta ystäväänsä. Silloin osaa joustaa sopivissa paikoissa, mutta pitää omat rajansa tarpeen vaatiessa. Kun on itsensä paras ystävä, on parempaa seuraa myös muille.

Hyvä suhde itseen antaa ehjän identiteetin, jota ei tarvitse enää etsiä. Silloin tuntee itsensä ja tietää, mitä haluaa ja tarvitsee. Silloin osaa myös ottaa vastuun itsestään sekä tarpeistaan.
 

Illan valmennuksessa saat vastauksia kysymyksiin:

  • Miten luoda hyvä suhde itseen
  • Miten itsetuntemustaan voi lisätä
  • Miten itsetuntoaan voi parantaa

Valmennusillan tavoitteena on parantaa omaa tyytyväisyyttä itseensä.
 

Hinta ja miten pääset mukaan

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Helsingin valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 19€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Voit osallistua iltoihin sekä Helsingissä että Tampereella