Back to All Events

Avaimet merkityk- sellisen työn löytämiseen -valmennusilta

  • Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatienkatu 4, Helsinki (map)

Haluatko kokea enemmän merkityksellisyyden tunnetta työssäsi? Tai haluaisitko löytää enemmän itsesi näköisen työn, jonka koet mielekkääksi?

Valmennus yhdessä FM, Tavoite- ja uravalmentaja Anna Rossin kanssa

Elämä on kokonaisuus, josta työ yleensä muodostaa merkittävän osan. Tässä valmennusillassa kartoitamme, mitä työltäsi todella haluat, ja saat työkaluja itsellesi oikeanlaisen työn tai toimenkuvan löytämiseen.

Pohdimme myös, miten saat työsi parhaiten sopimaan tämänhetkiseen elämänpalettiisi niin ajallisesti kuin arvopohjaisesti.
 

Valmennuksessa käymme läpi seuraavia osa-alueita:

  • merkityksellisen työn ominaispiirteitä
  • työkaluja omien vahvuuksien tunnistamiseen
  • ensimmäiset askelmerkit kohti sinulle merkityksellistä työnkuvaa

Valmennusillassa saat aikaa tarkastella tämänhetkistä tilannettasi työn osalta ja saat siihen uutta näkökulmaa. Lisäksi pääset jakamaan ajatuksia muiden samasta aihepiiristä kiinnostuneiden osallistujien kanssa.
 

Hinta ja miten pääset mukaan

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Helsingin valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 19€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Iltoja pidetään sekä Helsingissä että Tampereella.