Back to All Events

Valmennusilta - Mieli - Avain hyvän elämän elämiseen kaikissa olosuhteissa

  • 7. taivas Yliopistonkatu 60 A 7 krs Tampere (map)

Mieli - ihmiskäyttöjärjestelmä, johon emme ikinä saaneet koulutusta ja minkä ymmärtäminen voi muuttaa näkemyksesi elämästä täysin.

Valmennusilta yhdessä mielen personal trainer Tinka Kuusion kanssa.

Niin kauan kun emme ymmärrä oman mielemme toimintamekanismeja taiteilemme sattuman varassa, toimiiko mielemme meitä vastaan vai meidän puolesta.

Pelkästään sen ymmärtäminen miten ihmiskäyttöjärjestelmä toimii, tuo meille vapauden valita reagoimmeko vain ympäristömme tapahtumiin, vai alammeko hyödyntää sisäistä viisauttamme toimiessamme omassa elämässämme.
 

Hinta ja miten pääset mukaan

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Tampereen valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 15€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Iltoja pidetään sekä Helsingissä että Tampereella.