Tällä sivulla kerromme brittiläisestä Brian Maynesta, jonka työtä olemme seuranneet usemman vuoden ajan. Brianilla on upea missio auttaa seitsemää miljoonaa ihmistä hänen luomansa Goal Mapping -menetelmän avulla. Nyt menetelmä on jo käytössä ympäri maailmaa ja se on tavoittanut yli kolme miljoonaa ihmistä. Uskomme, että voit oppia Brianilta, jotain, mitä et voi oppia keneltäkään muulta tavoitteista, oman elämän suuntaamisesta ja oman elämän missiosta - Jos nämä aiheet kiinnostavat, niin tutustu tarkemmin! - Uskalla Innostua -tiimi


"Brian Mayne on yksi maailman parhaista ihmisistä auttamaan sinua luomaan suunnitelman elämään" - Tony Robbins

Brian_Mayne.jpg

 

Brian Mayne on käynyt erikoisen matkan erittäin köyhistä oloista menestyksekkääseen elämään, sen jälkeen menettänyt kaiken ja löytänyt tiensä takaisin pinnalle. Jo vuosien ajan hän on kouluttanut oppimaansa ympäri maailmaa yrityksissä, kouluissa ja avoimissa seminaareissa.

Brianin ydinviesti itsensä johtamisessa on henkilökohtaisessa vastuunottamisessa ja päämääräjohtoisessa motivaatiossa. Hänen tapansa kouluttaa ja hänen menetelmänsä on todettu erittäin tehokkaaksi ja suosituksi sekä yritys- ja koulumaailmassa että hänen avoimissa seminaareissaan. Brianin koulutukset ovat itsensä kehittämisen ja johtamisen huipulta.

Brian on kehittänyt monia menetelmiä menestyksen saavuttamiseen, joista Goal Mapping ja Life Mapping ovat työkalut, joilla Brian on voinut auttaa ihmisiä luomaan ja ohjaamaan omaa elämäänsä. Näiden menetelmien esittäminen on saanut valtavaa kiitosta hänen koulutustensa osallistujilta ja vienyt hänet puhujaksi ympäri maailmaa. 

Brianin kirjat, Sam the Magic Genie ja Goal Mapping, ovat kummatkin hyvin selkeitä viestissään ja niiden tieto on helppo viedä käytäntöön. 

"Yksi maailman suurimmista peloista on epävarmuus muutoksesta. Todellisuudessa, ainoa asia, mistä voimme tulevaisuudessa olla täysin varmoja, on se, että olemme jatkuvassa muutoksessa. Oma määritelmäni menestykseen tulee siitä, että osaat ohjata omaa elämääsi kohti niitä asioita, mitä haluat - Intohimokseni ja elämäni missioksi on tullut on opettaa ihmisille, miten se tehdään.", sanoo Brian.
 

 

Brian Maynen kirjat ja videot


Moni puhuja nostaa itsensä toisten yläpuolelle. Brian ei tee niin.
Brian Mayne’s Goal Mapping has not only changed the way my people work but in many cases has changed the way they lived.
— David Nicholson, Siemens
This course has put me on purpose and improved my means to give my gift to others. The material is the best I have ever seen.
— Kristyn Haywood, Goal Mapping Practitioner Australia
The materials were all wonderfully easy to deliver and the style of the programme enabled us to practise and build confidence. I now live my goal of inspiring young people to live their best lives.
— Jules Hall, Goal Mapping Practitioner UK
This workshop is excellent for personal and professional development. My life is changing, transforming and impacting on others also.
— Sandra H Gilpilan, Goal Mapping Practitioner UK

brian-mayne-finland

Kuulin Brianista ensimmäisen kerran norjalaiselta ystävältäni Petter-Erikiltä ja hän sanoi, että minun on tutustuttava Brianiin. Ystäväni sanoi, että kaikki ihastuvat Brianiin. Myöhemmin samana vuonna osallistuin seminaariin, jossa Brian oli puhumassa kolmena päivänä. Brian puhui erittäin selkeästi ja hänen viestinsä oli selkeä. Eniten minut kuitenkin vakuutti se, kuinka yleisö todella rakastui häneen. Vuonna 2013 Brian kävi ensimmäisen kerran Suomessa ja silloin kerroin yleisölle, että luulen, että tulette rakastumaan tähän ihmiseen. Illan päätteeksi niin oli käynyt. Rakastuminen voi olla suomalaisille liian voimakas sana käyttää, mutta tässä tapauksessa minua ei pelota käyttää sitä. Brian on upea ja nöyrä ihminen, niin yleisön edessä kuin henkilökohtaisesti. Arvostan häntä myös siksi erittäin paljon, koska hän on luonut toimivan menetelmän, jota hän myös itse käyttää.
— Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Seuraavat Brian Maynen koulutukset Suomessa