Kun tuntuu, että mikään ei onnistu - 7 ajatusta oikean asenteen säilyttämiseksi

Onko sinullakin ollut tilanne, missä tuntuu siltä, että mikään ei onnistu?

Kohtaan säännöllisesti "hieman" lannistuneita ihmisiä, jotka eivät ole onnistuneet saamaan haluamiaan tuloksia. Joillakin saattaa olla takana useita itsensä kehittämisen seminaareja, mutta siltikään ei ole tullut haluttua onnistumista.

Onnistuminen on usein yksinkertaisempaa, kuin uskot. Se ei tarkoita, että se olisi helppoa ja nopeaa. Se voi kuitenkin olla yksinkertaista. Mistä tahansa voi tehdä monimutkaista ja vaikeaa.

Uskon, että mikä tahansa on mahdollista oikealla asenteella. Tässä 7 kohtaa, jotka nivoutuvat yhteen ja auttavat sinua pitämään oikean asenteen, jotta saavutat haluamasi.

7 ajatusta säilyttääksesi oikean asenteen saavuttaaksesi haluamasi

1. Onnistuminen luodaan

Jos luit tarkasti alun, niin kirjoitin "ei ole tullut haluttua onnistumista". Moni juurikin odottaa, että onnistuminen tulee.

Uskon vahvasti, että onnistuminen luodaan ja tehdään. Sinä luot ja teet haluamasi onnistumiset. Älä jää odottamaan, vaan aloita tekeminen ja toteuttaminen.


2. Elämä on vaiheita

Kuten vuodenajat tuovat elämään eri vaiheita, niin elämä juurikin on niitä eri vaiheita. Onnistumia, yrittämistä ja epäonnistumisia. Älä jää jumittamaan mihinkään näistä vaiheista. Ota jokainen vaihe yhtenä elämän vaiheena, joka kestää x aikaa.


3. muutos ja onnistuminen vaatii sitkeyttä ja tarpeeksi kauan tekemistä.

Uskomuksesi kuuluu olla: Onnistun helposti ja nopeasti.

Asenteesi kuuluu olla: Tapahtuupa mitä tahansa, niin vien tämän asian loppuun.

Jos haluat jotain, niin älä jätä matkaa kesken. Onnistut varmasti, kun jatkat tarpeeksi pitkään oikealla asenteella.

4. Opi jatkuvasti ja käytä oppimaasi onnistumisen luomiseen.

Opi virheistä ja yrityksistä. Onnistumiset syntyvät nopeammin, kun teet oikeita asioita. Kukaan ei voi sanoa etukäteen, mitkä ovat juuri sinulle niitä oikeita asioita, mutta ihminen, joka on jo tehnyt saman kuin, mitä sinä olet tekemässä, osaa todennäköisimmin antaa hyvän veikkauksen siitä, mitä sinun on paras tehdä, jotta onnistut.

5. Haluatko onnistua nopeasti vai joka tapauksessa?

Kirjoitin itseasiassa edellisen lauseen loppuun "onnistut nopeasti". Nopeus on monelle mielen automaatio. Kaikki tulisi tapahtua nopeasti. Myös sillä uhalla, että jos se ei tapahdu nopeasti, niin antaa sitten olla.

Kysymys sinulle - Se asia, missä sinä haluat onnistua:

Kumpi on tärkeämpää: Se, että onnistut nopeasti VAI se, että onnistut joka tapauksessa?

Jos nopeasti on sinulle tärkeämpi, niin en voi luvata, että onnistut. Jos se, että onnistut joka tapauksessa, on tärkeämpi, niin olen paljon varmempi siitä, että sinä tulet onnistumaan.

6. Visualisoi ja näe joka päivä se, minkä haluat tapahtuvan elämässäsi.

Moni tietää tämän, mutta niin harva toteuttaa. Alleviivaan tätä kohtaa nyt sillä, että oikeasti joka kerta, kun joku on saanut jotain elämässään aikaan, onnistunut jossain tai selvinnyt mahdottomasta ja olen päässyt kysymään, mitä he tekivät, niin he ovat tuoneet jollakin tavalla esiin sen, että he näkivät ja visualisoivat asioiden tapahtuvan ja niin sitten myös kävi.

Älä ajattele vain tietäväsi tätä kohtaa, vaan myös kuvittele se, mitä haluat elämääsi. Joka päivä.

7. Asennoidu ja elä niin, että haluamasi asia tapahtuu.

Tarkoitan tätä oikeasti: Asennoidu JA elä niin, että se tapahtuu. Jos teet kummankin, niin onnistut 100% varmuudella (ainakin asioissa, joihin ei liity muiden osuus kuten esimerkiksi kilpailuissa voittaminen).

Tämä siis tarkoittaa, että ajattelet asioiden menevän niin kuin haluat, vaikka ne eivät koko ajan menisikään oikeaan suuntaan. Lisäksi toimi ja tee asioita sen mukaan, että onnistut.

Esimerkiksi moni haluaa laihtua, mutta ei saa vietyä sitä loppuun saakka. Laihtuminen on mahdollista, koska niin moni on jo tehnyt sen. Pelkkä asennoituminen laihtumiseen ei riitä, vaan sinun tulee myös toimia sen mukaan. Joka päivä.Asennetta, iloa ja tsemppiä joka päiväiseen elämään!  

 

Ilkka Koppelomäki

Viikkokirje # 293

 

Tilaa viikkokirje tästä:
Yhteystietosi ovat meillä turvassa: Emme myy tai anna niitä eteenpäin ilman lupaasi.

   Lupaamme:

  • Lähettää viestin joka viikko

  • Lähettää viestin vain ja ainoastaan kerran viikossa

  • Kertoa sinulle hyviä vinkkejä ja linkkejä itsesi kehittämiseen

  • Tuoda piristystä ja innostusta elämääsi

  • Palkita sinut tilaajana tarjouksilla ja mahdollisuuksilla ensimmäisenä sekä meidän että muiden valmennuksiin, tapahtumiin tai muihin tuotteisiin

  • Voit keskeyttää tilauksen tai muokata tietojasi milloin vain jokaisesta viestistä löytyvän linkin avulla