Itsetuntemuksen voima parisuhteessa

Parisuhde on kahden yksilön välinen suhde, joka luo tiiviin ja intiimin yhteistyökuvion, jossa liikutaan erittäin herkällä tunnetaajuudella. Rakastumisvaiheessa uskotaan rakkauden kestävän ikuisesti ja siirtävän esteet onnen tieltä. Jokainen tämän vaiheen kokenut tietää, miten huumaava tunne rakastuminen on, mutta varmasti myös moni on kokenut rakastumisen jälkeen tulevan arjen, jossa huuman tunne haihtuu.

Seuraa vaihe, jolloin oma mielemme alkaa syöttää meille tietoa, miten puolustautua, suojautua ja asettua vastakkain kumppanimme kanssa. Omat ajatukset hakevat eroavaisuuksia ja kiinnittävät huomiota ristiriitaisiin piirteisiin. Vain siksi, että voisimme vapautua niistä. Suhteessa alkaa kasvun kausi, kun havahtuu omasta huumastaan ja näkeekin toisen ihmisen erillisenä itsestään.

Mitä tietoisempi olet omista ajatuksistasi, uskomuksistasi ja mitä selkeämmin tiedät mitä haluat, tämä vaihe on paljon miedompi ja olet valpas huomioimaan mitä tapahtuu.


Suhteen alun ei tarvitse olla hullua tunnemylläkkää

Suhde voi alkaa myös rauhallisesti, ilman huuman tunnetta. Se voi alkaa selkeästä tunteesta, että tämän ihmisen kanssa tahdon olla. Suhteen alun ei tarvitse olla hullua tunnemylläkkää, vaan se voi olla myös tietoista tasapainon hakemista, kuka itse on ja mikä on oma, sekä toisen paikka omassa elämässä. Valinnasta olla yhdessä. Se voi tuntua oudolta, jopa vähän tylsältä ilman valtavaa tunnepiikkiä.

Elän itse tällä hetkellä tällaisen alun saaneessa suhteessa, ja olen saanut kokemuksen omassa elämässäni, miten feminiininen ja maskuliininen energia toimii tasapainossa, kun sen antaa tapahtua. Se on vaatinut tarkkaa itseni kuuntelua, koska järkeni on kehottanut menneisyyden vuoksi toimimaan täysin eri tavoin, kuin mitä intuitioni on johdattanut. Ja intuition ääni on kyllä ollut aina oikeassa.

Sinkkuna tämä voi tuntua hassulta, että miksi varautua tai miettiä etukäteen jotain, mitä ei usko omalle kohdalleen tapahtuvaksi. Miksi varautua pahimpaan, koska toinen tuntuu niin täydelliseltä. Niin minäkin olen joskus ajatellut. Kasvun kaudesta selviää parhaiten itsetuntemuksen ja tietoisuuden avulla, jolloin rakkaus syvenee ja löytää uuden yhteydentason.

Itsetuntemus ei ole hyödyllistä vain parisuhteessa, vaan kattaa jokaisen elämäsi alueen. Itsetuntemus ei rajaa jotain aluetta elämästä pois, vaan liittyy itseesi ja siten koko elämääsi.

Ihmissuhteissa itsetuntemuksen hyöty on mittaamaton, ainoa mitattava arvo on oma sisäinen tunteesi ja ympärilläsi olevat ihmiset.

Mitä voimakkaammin tunnistat myös sisäisen viisauden äänen, se palkitsee sinut aina suuremmalla vapauden tunteella.


Mitä hyötyä näistä asioista on, jos olet jo parisuhteessa?

Voit ajatella, että kun on jo matkaa taivaltanut yhdessä, niin kaikki konstit on jo käytetty. Suhde etenee omalla painollaan ja toista ei voi muuttaa. Toista ei voi muuttaa, mutta itseään voi. Tuttu lause?

Elämä on jatkuvaa kehittymistä. Ihmiset, kuin myös ihmissuhteet kasvavat ja kehittyvät.

Kehittämässäni Oikea Parisuhde- valmennuksessa käyn läpi uuden näkökulman parisuhteeseen, joka johdattaa sinut arvokkaaseen tiedostamiseen, minkä avulla luovut huomiostasi puolisosi korjaamiseen, tarpeesta hänen muuttumiseen ja miten alat luomaan suhdetta, jollaisen itse haluat. Kykenet keskittymään helpommin omaan kasvuusi ja omaan hyvinvointiisi. Valmennuksen aikana saat unelmoida ja antaa itsellesi luvan kulkea juuri sellaista elämää kohden, millaista haluat.


Olet sitten sinkku tai suhteessa, aina on kyse siitä, millaisen suhteen haluat luoda. Millaisiin asioihin ja millaista huomiota niihin kiinnität, voimistuu elämässäsi.

Parisuhde antaa nopean palautteen, millaista huomiota ja luomisvoimaa siihen suuntaat.

Ihmissuhteet ovat sisäisen maailmasi peilikuva, sallithan itsellesi vain kaikkein parasta.


Ilmoittaudu mukaan Oikea Parisuhde -verkkovalmennukseen!

saat kaupan päälle 20.9. järjestettävän Passion Test Online -workshopin!

Löydä uusi tai nosta nykyinen parisuhteesi uudelle tasolle. Valmennus on suunnattu naisille, jotka tahtovat elää Oikeassa parisuhteessa Oikean miehen kanssa.

OIKEA PARISUHDE -valmennus avaa sinulle täysin uudenlaisen näkökulman olemassa olevaan tai uuteen parisuhteeseesi!

Kun haaveilemme uudesta suhteesta tai ajattelemme jo olemassa olevaa suhdettamme, keskitymme helposti siihen millaisen kumppanin haluamme emmekä siihen millaisen suhteen haluamme ja sovimmeko itse haluamaamme suhteeseen.

BONUS (Arvo 67€)!

OIKEA PARISUHDE-valmennuksen bonus: Passion Test Workshop -online 20.9.2018 klo 18-21

Valmennuksen kesto on 3 viikkoa ja koostuu kolmesta eri osiosta.

Oikea Parisuhde -valmennuksen tekijä on Sonja Kaunismäki, Oikea Nainen -valmentaja, Itsetuntemus- ja ihmissuhdevalmentaja, Passion Test -facilitaattori


Nähdään Oikea Parisuhde -verkkovalmennuksessa!


Innostavin terveisin,

Sonja Kaunismäki

Oikea Parisuhde -konseptin kehittäjä