Viisi kysymystä, jotka voit kysyä itseltäsi nyt kun vuosi vaihtuu

Tätä vuotta on jäljellä enää joitakin tunteja, joten nyt on aika kiittää tästä vuodesta ja yhteisestä matkastamme.

Nyt uuden vuoden aikaan mietin mennyttä ja tulevaa. On oikeastaan viisi kysymystä, jotka kysyn itseltäni.

Kysymysten kysyminen itseltä on todella tehokas tapa kehittää itseäsi ja viedä omaa elämääsi eteenpäin. Uskon, että sillä on suuri merkitys elämällesi, mitä parempia kysymyksiä kysyt itseltäsi.

Voit miettiä, mitä sinun kannattaa kysyä itseltäsi nyt vuoden vaihtuessa tai voit kysyä itseltäsi nämä alla olevat kysymykset, jotka lähetin myös kaikille viikkokirjeen tilaajille.

Loistavaa Uutta Vuotta Juuri Sinulle!

ilkka_koppelomaki_nimmari.png
 

 

 

Viisi kysymystä, jotka voit kysyä itseltäsi nyt

 

1. ) Okei, miten se meni?

Taas yksi vuosi takana - Jos katsot sitä rehellisesti taaksepäin, niin miten se meni?

Oma vuoteni on ollut todella raskas monelta osin ja samalla ihmeellisin vuosi elämässäni. Vuosi sisältää työssä uusia tiimiläisiä, uusia ystäviä, onnistuneita projekteja ja paljon saavutettuja tavoitteita. Ensimmäinen mitä tuli mieleen on kuitenkin poikani syntymä.

 

2. ) Mitä opit viimeisen vuoden aikana?

Joka vuosi, ja itseasiassa jokainen päivä sisältää paljon opittuja asioita, jos sen vain tajuaa huomata. Mitä ovat pienet asiat, mitä olet oppinut? Entä parhaimmat oppimiskokemuksesi?

Oma vuosi sisälsi huikeita oppimiskokemuksia erityisesti parisuhteesta, elämästä, yhteistyön tekemisestä, johtajuudesta ja vanhemmuudesta.

 

3. ) Miten voit hyödyntää oppimaasi elämässäsi tai tulevana vuonna?

Mikään oppi ei varsinaisesti merkitse mitään ennen kuin hyödynnät sen. Kun tiedät, mitä olet oppinut, niin mieti, miten voit hyödyntää sitä eri elämän osa-alueilla.

Erityisesti tätä kannattaa kysyä silloin, kun tiedät tulevat tavoitteesi: Mieti silloin, miten voit hyödyntää kaikkea kokemaasi niiden toteuttamiseen.

 

4. ) Mitä aiot toteuttaa elämäsi toivelistalta tulevan vuoden aikana?

Elämä on tarkoitettu elettäväksi nyt. Jokaisella meillä on toiveita, minkä haluamme toteutuvan. Jos sinulla ei ole vielä toivelistaa, niin kirjoita sellainen.

Jos sinulla on oma toivelistasi, niin mieti, mitä toteutat omalta listaltasi.

Jos et ole vielä tehnyt omaa listaasi tai haluat kirjoittaa oman toivelistasi uudestaan, niin voit ladata tekemäni työkalun, jonka avulla kirjaat helposti oman elämäsi toiveet paperille.
 

 

5. ) Miten aiot kasvaa ja kehittyä tulevan vuoden aikana?

Yleensä ihmiset miettivät ensin tavoitteita ja lupauksia tulevalle vuodelle. Ehdotan, että ennen niiden miettimistä mietit, millaiseksi ihmiseksi haluat kasvaa tulevana vuonna?

Minkä tahansa tavoitteenkin toteuttaminen on helppoa, silloin kun kasvat samaan suuntaan kuin tavoitteesi.

Seuraava juttu saattaa kiinnostaa sinua tai sitten ei - Kerron siitä nyt kuitenkin, koska tavoitteemme on, että tämä viesti välittyy niille henkilöille, jotka tulevat viettämään elämänsä vuoden tulevana vuonna. Tee sinä oma päätös, onko tämä sinun juttusi nyt:

Jos haluat ympärillesi huippuryhmän, missä voit kasvaa ja kehittyä nyt vuonna 2015, saavuttaa haluamiasi asioita henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti, ja ennen kaikkea oppia enemmän itsestäsi kuin ehkä koko elämäsi aikana, niin hae mukaan Elämäsi vuosi 2015 -valmennusohjelmaamme, joka alkaa nyt tammikuussa.

Hae mukaan Elämäsi vuoteen klikkaamalla tästä >